Muharrem İnce koronavirüse yakalandı

CHP'den ayrılarak Memleket Hareketi"ni kuran ve yeni parti kurma hazırlıklarını sürdüren Muharrem İnce'nin koronavirüs testi pozitif çıktı.

Haber Merkezi Diğer
Muharrem İnce

Parti kurma hazırlıklarını sürdüren Muharrem İnce'nin kronavirüse yakalandığı öğrenildi. İnce'nin Kovid-19'a yakalandığı bilgisini Twitter'dan duyuran İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi CHP'li Nadir Ataman şu ifadeleri kullandı: "Sayın Muharrem İnce’nin korona testi pozitif çıkmıştır. Geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum." Evde karantinaya alınan İnce'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Muharrem İnce: Partiyi bahara kuruyoruz CHP milletvekilleri de bize katılacak

"Güzel günlerde buluşacağız"

Twitter hesabından açıklama yapan İnce, test sonucunun pozitif çıktığını belirterek, "Benimle temaslı olanların test yaptırmalarını ve kendilerini karantinaya almalarını rica ediyorum. Arayan, soran, mesaj atan herkese çok teşekkür ederim. Sağlığınıza dikkat edin, sağlıklı, güzel günlerde buluşacağız" dedi.


İnce CHP'den resmen istifa etti

İşte Muharrem İnce'nin her yerden kaldırın dediği video!
Muharrem İnce'nin üç ay içerisinde kendi kendini yalanlayan konuşması sosyal medyada paylaşım rekorları kırıyor. Muharrem İnce 3 Şubat 2018'de: "CHP'nin genel başkanı doğal Cumhurbaşkanı adayıdır. Kaçamaz. Partiyi ben yöneteyim ülkeyi başkası. Yok böyle bir şey. O zaman koltukta neden oturacaksın." derlen 3 ay sonra 4 Mayıs 2018'de: "Hep söylediniz; “parti başkanından Cumhurbaşkanı olmaz. Parti üyesinden Cumhurbaşkanı olmaz” Ben de bu görüşünüze hep katıldım." diyor.