Ahmet Nur Çebi'den Beşiktaşlı taraftarlara Pjanic müjdesi

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, siyah-beyazlı taraftarlara transfer müjdesi verdi. Başkan Çebi şartlar uygun olursa Barcelona'dan kiralanan Bosna Hersekli yıldız futbolcu Miralem Pjanic'in bonservisinin alınabileceğini söyledi.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, gündeme yönelik açıklamalarda bulundu. Türkiye'deki tüm takımların Türk sporunu temsil ettiğini dile getiren Çebi, "Ben Beşiktaş'ı hepsinden daha çok sevdiğimi için Beşiktaşlıyım. Ama önemli olan sportif olarak desteklediğiniz takımın rakiplerine saygılı olmayı ve onları da değerli bulmayı öğrenmeniz ve kabullenmeniz gerekir" ifadelerini kullandı.

"Pjanic, dünya çapında bir marka"

Miralem Pjanic'in bonservisinin alınmasıyla ilgili soruya cevap veren Beşiktaş Başkanı Çebi, "Pjanic, dünya çapında bir marka. Bonservisini almayı arzu ederiz ama şartlara bağlı. Hiçbir zaman için boyunuzdan büyük işlere kalkışmayacaksınız. Boyumuzun içinde kalırsa halledeceğiz inşallah" dedi.

"İkisine de çok güveniyorum"

Michy Batshuayi ve Pjanic'in performanslarıyla ilgili de konuşan Çebi, "İkisi de dünya çapında önemli oyuncular. Ama yaşanan sakatlıklardan dolayı tam motive olmadıklarını düşünüyorum. İnşallah bundan sonra olup hedef, rakiplerimizi geçmek. İkisine de çok güveniyorum" ifadelerini kullandı.