Arjen Robben futbol hayatını sonlandırabilir

Bayern Münih'le sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Arjen Robben, transferiyle ilgili çarpıcı bir açıklama yaptı. Artık kariyerinin sonuna geldiğini ifade eden Hollandalı yıldız kendisini etkileyecek bir proje olmaması halinde Bayern forması altında kariyerini sonlandırabileceğinin mesajını verdi.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Arjen Robben, 2009 yılında 24 milyon euro karşılığında Real Madrid'den Bayern Münih'e transfer olmuştu.

Bayern Münih'le sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Arjen Robben, transferiyle ilgili olarak şoke eden bir mesaj verdi. Hollandalı futbolcu, kariyeriyle ilgili henüz bir karar vermediğini ifade ederken kendisini etkileyecek bir proje olmadığı takdirde Bayern forması altında kariyerine son verebileceğinin mesajını verdi.

Robben'in transferi için Türk takımlarının da adı geçerken Hollandalı yıldızın sezon sonunda nasıl bir karar vereceği merak konusu.

  • 34 yaşındaki Robben, Bayern Münih kariyerinde 283 resmi maça çıkarken 137 gol attı, 97 de asist yapma başarısı gösterdi.
Futbolu bıraktıktan sonra altı ay boyunca hiçbir şey yapmak istemiyorum. Kendime böyle bir tatil planı yaptım. Futboldan tamamen uzak kalacağım. Sonra da çocukluğumun geçtiği Hollanda takımlarından Groningen’i ziyaret edeceğim. Belki de orada bir şeyler yaparım

Babel'in asisti ile Robben'den muhteşem gol
Dünya Şampiyonası Elemeleri'nde Hollanda'nın İsveç ile karşılaştığı maçta Beşiktaş'ın yıldızı Babel, Robben'e şık bir asist yaptı.