Arsenal Mesut Özil'e izin verdi: Fenerbahçe'ye imza atıyor

Fenerbahçeli taraftarların uzun süredir hayalini kurduğu Mesut Özil transferi gerçekleşmek üzere. Geçtiğimiz günlerde sarı-lacivertlilerin yıldız oyuncuyla 3.5 yıllık anlaşma sağladığı hatta Mesut'un sözleşme detaylarından, İstanbul'da nerede oturacağına dair birçok bilgi paylaşılmıştı. Son olarak Arsenal kulübünün de Mesut'un takımdan ayrılmasına izin verdiği iddia edildi.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Mesut Özil, sezon başında Arsenal'da kadro dışı bırakılmıştı.

Fenerbahçe, Mesut Özil transferinde sona yaklaşmış durumda. Amerika Birleşik Devletleri'nden de teklif alan yıldız oyuncunun hem Fenerbahçeli olması hem de yoğun ısrarlar nedeniyle sarı-lacivertlilerin teklifini kabul ettiği geçtiğimiz günlerde iddia edilmişti.

Ünlü gazeteci Nicolo Schira'da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, sarı-lacivertli taraftarlara müjdeli haberi verdi. Arsenal'ın Mesut Özil'in takımdan ayrılmasına izin verdiğini söyleyen Schira, Fenerbahçe'nin transferi bitirmek üzere olduğunu ifade etti.

  • Yıllık 5 milyon euro kazanacak
  • Geçtiğimiz günlerde medyada yer alan haberlerde Mesut Özil'in Fenerbahçe ile 3.5 yıllık anlaşma sağladığı iddia edilmişti. Ligin ikinci yarısındaki maaşının Arsenal tarafından ödeneceği ve yeni sezonda 5 milyon euro kazanacağı belirtilmişti.

Fenerbahçe Mesut Özil ile anlaştı: Sözleşme detayları belli oldu

Mesut Özil'in amcası Cevdet Özil: Bir gün Fenerbahçe'de ya da Türkiye'de herhangi bir takımda futbol oynayacağını söylemişti
Ünlü futbolcu Mesut Özil'in Zonguldak'ın Devrek ilçesindeki amcası Cevdet Özil, Fenerbahçe ile anlaştığı yönündeki haberleri ilgiyle takip ediyor. Özel açıklamalarda bulunan Cevdet Özil, 'Bir gün Fenerbahçe'de ya da Türkiye'de herhangi bir takımda futbol oynayacağını söylemişti.' ifadelerini kullandı.

PORTRE | Mesut Özil
Çin'den aldığı 100 milyon euroluk teklifi reddedip Doğu Türkistan için yardım çağrısında bulunan bir Türk o… Adını arama motorlarından, oyunlardan silseler de yıllarca hatırlanacak, onun atalarına olan vefası…