Babasının görev şehidi olduğu takımın başına geldi

Fenerbahçe deplasmanından dönüşte Niğde'nin Ulukışla ilçesinde trafik kazası sonucu 3 oyuncusuyla birlikte yaşamını yitiren Adanaspor Genç Takımı Antrenörü Sami Bayraktar'ın oğlu Emrah Bayraktar, babasının görev şehidi olarak anıldığı TFF 1. Lig kulübünde teknik direktörlük görevine başladı.

Emrah Bayraktar yeni görevine başladı.

Adanaspor'un yeni teknik direktörü Emrah Bayraktar oldu. Babasını 20 Eylül 1981'de kaybeden ve geçen sezon da kulüpte sportif direktör olarak çalışan Emrah Bayraktar, bu üzücü olaydan yaklaşık 40 yıl sonra Akdeniz ekibinde kendisi için büyük öneme sahip göreve getirildi. Bayraktar, Adanaspor'a gelmeden önce birçok takımda görev yaptığını ancak turuncu-beyazlı ekibin kendisi için ayrı bir önemi olduğunu söyledi.

"Adanaspor benim için bir kulüpten fazlası"

İçinde büyüdüğü, taraftarı da olduğu kulübe yıllar sonra donanımlı bir teknik direktör olarak gelmenin kendisi için mutluluk verici olduğunu vurgulayan Bayraktar, şöyle konuştu:

https://image.piri.net/resim/imagecrop/2021/01/29/12/26/resized_72b95-3085d2c5cicek.jpg

"Motivasyonu tekrar aşılamak gerekiyor"

Takımla ilgili hedef ve çalışmalarından bahseden Albayrak, ilk olarak oyuncuların motivasyonunu üst seviyeye çıkarmak istediğini vurguladı.

Albayrak, arka arkaya puan kayıpları ve hedeften uzaklaşma durumundan kaynaklı oyuncuların psikolojik olarak düşüş yaşadığını anlatarak, "İlk etapta bu durumu ortadan kaldırıp, motivasyonu tekrar aşılamak gerekiyor. Daha sonra da oynamak istediğimiz futbolu haftadan haftaya geliştirmek gerekiyor. Oyuncu gurubunun birçoğunu geçen sezon sportif direktör olarak görev yaptığım dönemden tanıyorum. Bu anlamda çok yabancısı olmadığım bir kulüp ve oyuncu gurubu. Ümit ediyorum izleyenlere keyif veren bir futbol anlayışıyla sahada olacağız" diye konuştu.

"Görevim, elimizdeki oyunculardan maksimum verimi almak"

Ara transfer döneminin pazartesi günü biteceğini anımsatan Albayrak, şu görüşlerini aktardı: