Beşiktaş'a Alanyaspor'dan ikinci transfer: Akşam idmanına çıkacak

Beşiktaş, Aytemiz Alanyaspor'dan Brezilyalı stoper Welinton ile 2+1 yıllık anlaşma sağladı. Tecrübeli savunma oyuncusunun akşam idmanına çıkması bekleniyor.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Welinton, önceki günlerde Beşiktaş'a transferi için İstanbul'a gelmişti.

Beşiktaş, geçtiğimiz sezon Aytemiz Alanyaspor'da forma giyen 31 yaşındaki Brezilyalı stoper Welinton ile 3 yıllık anlaşma sağladı.

Alanyaspor formasıyla bu sezon 27 maça çıkan Welinton, 3 gollük katkı sağladı. Brezilyalı futbolcu ligde çıktığı 23 maçta 9 sarı kart gördü.

Hatırlanacağı üzere siyah beyazlılar, Alanyaspor'dan daha önce de N'Sakala'yı kadrosuna katmıştı.

FOTOĞRAF 8
​Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ne gitmesi halinde karşılaşacağı takımlar belli oldu
Süper Lig'i 34. haftada aldığı galibiyetle 3. sırada tamamlayan Beşiktaş, Trabzonspor'un Avrupa kupalarından men cezasının onanması halinde Şampiyonlar Ligi ön elemesi oynamaya hak kazanacak. Son yıllarda Şampiyonlar Ligi'nde topladığı puanlarla torba avantajı olan siyah beyazlılar bu sebeple önemli bir avantaja sahip. Hangi takımlarla eşleşeceği merak konusu olan temsilcimizin Şampiyonlar Ligi'ndeki muhtemel rakipleri belli oldu.

FOTOĞRAF 7
​Beşiktaş'tan dikkat çekici üç transfer: Sergen Yalçın özellikle istedi
Beşiktaş, bir yandan sezonu iyi bir noktada bitirmek istiyor, bir yandan da yeni sezonun hazırlıklarını yapıyor. Siyah beyazlılar bu kapsamda Süper Lig'de nadir görülen bir transfer operasyonuna imza atacak.