Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'ın yerine kim gelecek?

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'ın istifa etmesinin ardından siyah beyazlı yönetim takımın başına geçecek teknik adamı belirlemeye çalışıyor. Kulislerde yabancı bir teknik adamın göreve getirileceği konuşuluyor.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Sergen Yalçın Beşiktaş ile vedalaştı ve kulüp tesislerinden ayrıldı.

Beşiktaş, Sergen Yalçın'ın istifa etmesinin ardından teknik direktör arayışlarına hız verdi. Siyah beyazlılarda yönetim, sürpriz isimler listesine aldı.

Beşiktaş'ta Şenol Güneş, Rıza Çalımbay, Çağdaş Atan gibi isimler gündemde yer alırken yabancı teknik direktörler de basında yer buluyor.

Teknik direktörün yabancı olması kuvvetli ihtimal

Siyah beyazlılarda Palmeiras'ın teknik direktörü Abel Perreira, Norwich'in eski teknik direktörü Daniel Farke, Borussia Dortmund'un yardımcı antrenörü Edin Terzic ve Fatih Karagümrük teknik direktörü Francesco Farioli düşünülen isimler arasında.

Öte yandan Avrupa basını, Beşiktaş'ın Alman teknik adam Daniel Farke ile büyük ölçüde anlaştığını iddia etti.

SPORT1'in haberine göre Farke ile ilgili durumun 48 saat içerisinde belli olması bekleniyor.

FOTOĞRAF 15
Beşiktaş'ta Sergen Yalçın dönemi sona erdi
Beşiktaş altyapısında yetişen ve camianın efsaneleri arasına giren Sergen Yalçın, bu sezon alınan kötü sonuçların ardından istifa etti. Abdullah Avcı'nın görevinden ayrılmasının ardından göreve gelen Yalçın, 679 gün takımın başında kalabildi.

Sergen Yalçın: Hayatımda bu kadar uzun süreli düşüş yaşamadım
Süper Lig'in 15. haftasında Kasımpaşa deplasmanından 1-1'lik beraberlikle dönen Beşiktaş'ta Teknik Direktör Sergen Yalçın, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Takımın kötü gidişatını durdurması için ellerinden geleni yaptıklarını söyleyen Yalçın, 'Giren oyuncuların mutlaka takıma katkı vermesi gerekiyor. Ama üzülerek şunu söylüyorum, bu sene maalesef oyuna soktuğumuz, sonradan soktuğumuz oyuncuların, maalesef takıma verdiği bir katkı yok.

'Bu kadar kötü gidişat nasıl bu kadar uzun sürer' diye söyleseler, herhalde biz inanmazdık. Ben yıllarca Anadolu'da da çalıştım hiç bu kadar uzun süreli düşüş yaşamadım.' ifadelerini kullandı.