'Ersun Yanal geri dönüyor' iddiası

Trabzon yerel basını, bordo mavili yönetimin yeni sezonda eski teknik direktörleri Ersun Yanal'ı tekrar takımın başına getirmek istediğini öne sürdü.

Haber Merkezi Diğer
Gelecek sezon 50. yılını kutlayacak olan Trabzonspor için yerel basından önemli iddialar gelmeye devam ediyor.

Muharrem Usta'dan uçakta flaş açıklamalar
Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Torku Konyaspor maçı sonrası flaş açıklamalar yaptı. Maç dönüşünde uçakta futbolculara konuşma yapan Usta, 'Bütün takımlar zor süreçlerden geçebilir. Bugün önemli bir maçtı. Kaybettiğimiz için kimsenin üzülmesini istemiyorum. Kim ne derse desin bu takımın başında Hami hoca var. Kimse başını öne eğmeyecek' dedi.

Yeni sezonda başta takımın oyun sisteminde değişiklik isteyen başkan Usta'nın gelecek sezon takımı Ersun Yanal'a emanet etmeyi düşündüğü belirtildi. Yanal'ın Usta için söylediği, “Türkiye alışık olmadığı bir başkan profili ile tanıştı" şeklindeki sözlerini, “Sıcak temas kuruluyor" diye yorumladı.

Hami Mandıralı döneminde bir ilk
Yöneticilerin bir bölümünün Yanal'a sıcak baktığı ancak bir bölümünün de olumsuz görüş bildirdiği belirtiliyor. Ersun Yanal daha önce 2007-2009 ve 2014-2015 yılları arasında Trabzonspor teknik direktörlüğü yapmıştı.

Devre arasında Hami Mandıralı'yı takımın başına getiren bordo mavililer Süper Lig'de 33 puanla 10.sırada bulunuyor.