Fener zar zor

Son şampiyon Fenerbahçe Ülker büyük çekişmeye sahne olan ve ilk 3 periyodu eşitlikle sona eren maçta Banvit'i 3 sayı farkla devirdi. Sarı-lacivertlilerde Lavrinoviç, 24 sayıyla galibiyette başrol oynarken Tomas da 14 sayıyla katkı yaptı. Bandırma ekibinde ise Davis 20, Williams da 17 sayı kaydetti.

Fener zar zor

Beko Basketbol Ligi'nde son şampiyon Fenerbahçe Ülker, 3 periyodu eşitlikle biten maçta Banvit'i son çeyrekteki etkili oyunuyla 70-67 mağlup etti. Banvit, Davis ve Williams, Fenerbahçe Ülker de Lavronovic ve Vidmar ile sayılarıyla etkili olurken, ilk periyot 22-22 eşitlikle bitti. İkinci periyotta da büyük çekişme devam ederken devre 36-36 sona erdi. Fenerbahçe Ülker, Lukic ve Tomas, Banvit ise Yiğitcan Turna ve Davis ile basketler buldu. Eşitlik yine bozulmadı: 53-53. Maçın son beş dakikalık kritik bölümünde faul atışlarını sayıya çeviren Lavrinovic, Fenerbahçe Ülker'i 70-67 galibiyete taşıdı. Lavrinoviç 24 sayıyla maçın en skorer ismi oldu.

Aliağa Petkim : 68 - Oyak Renault : 63

Beko Basketbol Ligi'nde Aliağa Petkim, Oyak Renault'u son periyottaki etkili oyunuyla 68-63 yendi. Aliağa'da Randle 15 sayıyla galibiyete katkı yaparken, Reanult'ta Waller 13 sayı attı.