Fırtına hasreti bitirmek istiyor

Süper Lig'in 36. haftasında Trabzonspor, bugün Giresunspor'a konuk olacak. Fırtına, 240 günlük deplasman hasretini dindirmek için sahaya çıkacak. Detaylara haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz.

Trabzonspor, ilk devre oynanan maçta Giresunspor'u 3-0 mağlup etmişti.

Trabzonspor, Süper Lig'de kalma mücadelesi veren Giresunspor'a bugün konuk olacak. Çotanak Spor Kompleksi'nde oynanacak karşılaşma, saat 20.00'de başlayacak.

Geçen hafta sahasında Fatih Karagümrük'ü 4-1 yenerek kötü gidişatını sonlandıran bordo-mavili takım, 51 puanla 6. sırada yer alırken, Giresunspor ise 34 puanla 16. sırada yer alıyor.

Trabzonspor'da Denswil ve Gbamin'in sakatlıkları bulunuyor. Bordo-mavili takım, Giresunspor karşısında 240 günlük deplasman galibiyeti hasretini sonlandırmaya çalışacak. En son 1 Ekim'de Kayserispor deplasmanından 2-1'lik galibiyetle dönen Trabzonspor, daha sonra ligde oynadığı 10 dış saha maçında 2 beraberlik ve 8 mağlubiyet yaşadı.

Kamp kadrosu belli oldu

Trabzonspor'un Giresunspor maçı kamp kadrosu belli olurken, eksikler ve kadroya dahil olan isimler göze çarptı.

Bordo-mavili takımda Süper Lig'in 5. haftasında Ümraniyespor maçında çapraz bağlarından sakatlık yaşayan Dorukhan Toköz, 2 Eylül 2022 tarihinden bu yana ilk kez kadroya alındı.

İşte kamp kadrosu;

SPOR
Öncelik Çakır ve Ömür'de