Gaziantep'te teknik direktör Marius Sumudica ile yollar ayrıldı

Gaziantep FK yönetimi, Sivasspor'a 2-1 yenildikleri maçtan sonra kulüple ilgili tepki çeken açıklamalara imza atan teknik direktör Marius Sumudica ile yollarını ayırdı.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Sumudica

Süper Lig'de flaş bir ayrılık yaşandı. Gaziantep FK yönetimi, Sivasspor maçından sonra kulüple ilgili olumsuz açıklamalara imza atan Marius Sumudica ile yolların ayrıldığını açıkladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, yaklaşık 1,5 sezondur teknik direktörlük görevini üstlenen Rumen çalıştırıcı ile karşılıklı anlaşılarak yolların ayrıldığı belirtildi.

Açıklamada, "Görevde bulunduğu süre boyunca takımımıza olan katkılarından dolayı Sayın Sumudica ve tüm ekibine teşekkürlerimizi iletiyor, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar diliyoruz." denildi.

Sumudica dün neler söylemişti?

Gaziantep FK'da Sumudica krizi: Başkan benden para istedi
Süper Lig'in 18. haftasında Gaziantep FK deplasmanda Sivasspor'a 2-1 mağlup oldu ve ligde 15 maç aradan sonra yenilgi yüzü gördü. Karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulunan Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica, kulübün kendisine yaptığı teklifi açıklarken, yola devam etmenin zor olduğunu söyledi. Kulüp Başkanı Mehmet Büyükekşi ise Rumen hocanın açıklamalarına çok sert yanıt verdi.


Sumudica'dan ilginç savunma: Şaka yapmış