Göztepe'de Andre Castro ile yollar ayrıldı

Göztepe, 3 sezondur sarı-kırmızılı formayı giyen ve takım arkadaşları tarafından 'Al yanak' olarak çağrılan başarı orta saha oyuncusu Andre Castro ile yollarının ayrıldığını açıkladı.

Haber Merkezi İHA
Andre Castro bu sezon 34 maçta 4 gol ve 2 asistle oynadı.

Göztepe, 3 sezondur takımda bulunan ve sözleşmesi sona eren Andre Castro’ya teşekkür ederek, yolların ayrıldığını duyurdu.

2017-2018 sezonunun başında Kasımpaşa’dan transfer edilen Portekizli orta saha oyuncusu, Göztepe formasını 101 kez terleterek kulüp tarihine geçmişti. Castro, bu özelliğiyle Göztepe tarihinde en fazla maça çıkan yabancı futbolcu olmuştu.

3 sezonda 17 asist

  • 31 yaşındaki Castro, sarı-kırmızılı formayla 3 sezonda 9 gol atmış, 17 de asist yapmıştı.

FOTOĞRAF 36
Süper Lig'de sözleşmesi bitecek oyuncular 2020
Süper Lig'de sezonun sona ermesiyle birlikte birçok oyuncunun sözleşmesi de sona eriyor. 2020 Süper Lig'de sözleşmesi biten futbolcular için takımlarda transfer yarışına girmiş durumda. Özellikle yabancı sınırıyla birlikte gözler sözleşmesi bitecek Türk oyunculara çevrildi.

FOTOĞRAF 21
Sezon sonunda sözleşmesi bitecek oyuncular 2020: Dünya yıldızları boşa çıkıyor
Transfer dönemi 1 Temmuz itibariyle başladı. 2020 sözleşmesi bitecek oyuncular kimler? Koronavirüs nedeniyle takımlar bonservissiz bir şekilde transfer yapmak istiyorlar. Bedavaya oyuncu alarak hem UEFA'nın kriterlerine ters düşmek istemiyorlar hem de kulüpten bonservis çıkışı yapmak istemiyorlar. Yeni Şafak Spor olarak biz de 2020 sözleşmesi bitecek futbolcuları sizler için derledik.