İtalya'da Hakan Çalhanoğlu fırtınası: Hakan attı Milan kazandı

İtalya Serie A'da Hakan Çalhanoğlu'nun takımı Milan, sahasında Cengiz Ünder ve Mert Çetin'li Roma'yı 2-0 mağlup etti. Mücadelede, Hakan Çalhanoğlu 1 gol kaydetti. Milan'ın oynadığı son 2 karşılaşmada Hakan Çalhanoğlu 1 gol ve 2 asistle oynarken izleyenlerden tam not aldı.

Haber Merkezi DHA
Hakan Çalhanoğlu bu sezon 28 karşılaşmada 6 gol ve 3 asistle oynadı.

İtalya Serie A’nın 28’inci haftasında Hakan Çalhanoğlu’nun takımı Milan sahasında Cengiz Ünder ve Mert Çetin'li Roma’yı konuk etti. Kırmızı-siyahlılar, ilk yarısı golsüz eşitlikle sona eren maçta Roma’yı 2-0 mağlup etmeyi başardı.

Milan’a galibiyeti getiren golleri 76’ncı dakikada Ante Rebic ve 89’uncu dakikada penaltıdan Hakan Çalhanoğlu kaydetti. Bu sonuçla Milan puanını 42’ye yükseltirken, Roma 48 puanda kaldı.

  • Mücadeleye ilk 11’de başlayan Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, 90 dakikada sahada kaldı. Roma’da ise mücadeleye yedek kulübesinde başlayan Cengiz Ünder görev almadı. Mert Çetin ise kadroda yer bulamadı.

FOTOĞRAF 11
En değerli Türk futbolcular belli oldu: İlk 10'a Süper Lig'den tek isim girdi
Ünlü futbol istatistik şirketi Transfermarkt, dünyanın en değerli 10 Türk oyuncusunu açıkladı. Piyasa değerlerinde yapılan son güncellemeyle oluşturan listede Süper Lig'den sadece bir futbolcu yer aldı.