Mehmet Demirkol'dan Cenk Tosun iddiası

Futbol yorumcusu Mehmet Demirkol, A Milli Takımımızın Moldova'yı 4-0 yendiği karşılaşmayı değerlendirirken Cenk Tosun ile ilgili dikkat çekici bir yorumda bulundu.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Cenk Tosun Moldova maçında 2 gol atarak yıldızlaştı.

A Milli Takımımızın Moldova ile oynadığı karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulunan Mehmet Demirkol, 2 gol atan Cenk Tosun ile ilgili gündem olacak bir değerlendirme yaptı.

Milli oyuncunun performansını öven futbol yorumcusu Mehmet Demirkol, Cenk Tosun'un İspanya La Liga'da oynamasının kendisi açısından çok daha olumlu olacağını ifade etti.

Demirkol, "Cenk Tosun İspanya'ya gitse, 20-25 gol atardı senede" diye konuştu.

  • Bilindiği üzere bu sezon Everton'da çok fazla forma şansı bulamayan Cenk Tosun'un sezon sonunda takımdan ayrılabileceği belirtiliyor. Golcü futbolcunun Premier Lig'den ayrılıp ayrılmayacağı ise merak konusu.

Türkiye 4-0 Moldova (Özet ve goller)
A Milli Takımımız, EURO 2020 elemelerindeki ikinci maçında Moldova ile Eskişehir'de karşılaştı. Millilerimiz 24. dakikada Hasan Ali Kaldırım'ın ters ayağıyla attığı golle 1-0 öne geçti. Golden sonra maça ağırlığını iyice koyan A Milli Takımımız iki dakika sonra Cenk Tosun'un golüyle farkı ikiye çıkardı. İlk yarı bu skorla sonuçlandı. İkinci yarıya da Millilerimiz oyuna baskılı başladı. 52. dakikada Burak Yılmaz kazanılan penaltıdan yararlanamadı. Ama kazanılan köşe vuruşunda Cenk Tosun şık bir kafa vuruşuyla ağları havalandırmayı başardı 3-0. Milli takımın gol arayışları kalan dakikalarda devam etti. 69. dakikada bu sefer Kaan Ayhan sahneye çıktı ve kafa vuruşuyla farkı 4'e çıkardı. Kalan sürede başka gol olmayınca maçı A Millilerimiz 4-0 kazandı.