Mirallas'tan Fenerbahçe itirafı: Teklif yapıldı ama transfer gerçekleşmedi

Süper Lig ekiplerinden Gaziantep Futbol Kulübü'nün orta saha oyuncusu Kevin Mirallas, mücadeleye hazır olduğunu ve kendisini Gaziantep'te iyi hissettiğini belirterek, "Buraya tatile gelmedim. En az 4-5 yıl daha oynamak istiyorum" dedi. Belçikalı futbolcu, isminin daha önceki senelerde Fenerbahçe ile anılmasının hatırlatılması üzerine, "3-4 sene önce Fenerbahçe ile iletişim kurduk. Teklif sunuldu ama transferler her zaman gerçekleşecek diye bir şey yok, olmamıştı. Futbolda zaman zaman böyle şeyler olabiliyor" açıklamasında bulundu.

33 yaşındaki Mirallas'ın Transfermarkt'taki güncel piyasa değeri 2 milyon euro.

Belçikalı oyuncu Mirallas yaptığı açıklamada, geçen yıl kendi adına futbol anlamında zorlu bir süreç geçirdiğini anlattı.

Bu yıl ise Gaziantep FK'ye transferinin kariyeri açısından önemli bir an olduğunu belirten Mirallas, şöyle konuştu:

"Buraya tatile gelmedim"

Türkiye'de güzel işler yapabileceğine inandığını dile getiren Mirallas, şöyle devam etti:

"Türkiye için bir tane bile olumsuz bir şey duymadım"

Tecrübeli orta saha oyuncusu, Türkiye'ye gelmeden önce araştırmalar yaptığını aktararak, şöyle devam etti:

Fenerbahçe iddiaları

Mirallas, isminin daha önceki senelerde Fenerbahçe ile anılmasının hatırlatılması üzerine, "3-4 sene önce Fenerbahçe ile iletişim kurduk. Teklif sunuldu ama transferler her zaman gerçekleşecek diye bir şey yok, olmamıştı. Futbolda zaman zaman böyle şeyler olabiliyor" ifadelerini kullandı.

Taraftara mesaj

Türkiye'ye gelmeyi önceden bu yana kariyer planlamasına dahil ettiğini, Türkiye'de olmasının tesadüf olmadığını aktaran Mirallas, şunları kaydetti:

SPOR
Gaziantep FK'nın transferi dünyada ses getirdi: Böylesi daha önce görülmedi