Moses Fenerbahçe yolunda

Fenerbahçe'nin Chelsea forması giyen Nijeryalı sağ kanat oyuncusu Victor Moses'e imza atmasının an meselesi olduğu ifade edildi.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Moses bu sezon Chelsea formasıyla 6 maça çıktı.

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin Victor Moses'in transferinde sona geldiği belirtildi. Tecrübeli gazeteci İbrahim Seten sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Moses’in bugün-yarın Fenerbahçe'ye imza atmasını bekliyorum" diye yazdı.

Seten'in aktardığı bu bilgi, transfer döneminde durgun bir sezon geçiren Fenerbahçe'de taraftarların heyecanlanmasına neden oldu.

Sarı-lacivertli kulübün Chelsea'de fazla forma şansı bulamayan Nijeryalı futbolcuyu 1,5 yıllık kiralamak istediği ifade ediliyor.
  • Bu sezon Chelsea formasıyla sadece 146 dakika süre alabilen 28 yaşındaki futbolcu, İngiliz ekibiyle toplamda çıktığı 128 maçta 18 gol atarken 13 de asist yaptı.

Uzaklardan gelen çocuk: Victor Moses
Henüz 11 yaşında büyümek zorunda kalan, savaşın acımasız yüzünü gösterdiği çocuklardan birisi o. 'Eğer anne ve babam yaşıyor olsaydı benimle gurur duyardı. Onlar şimdi gökyüzünde bir yerdeler ve beni tebessümle izliyorlar, biliyorum' ─Moses