Ramsey'in ayağının görüntüsü şoke etti

Arsenal'ın yıldız futbolcusu Aaron Ramsey, CSKA Moskova maçında yaşadığı ciddi sakatlığa rağmen sahada kalıp gol atmayı başardı. Galli oyuncu maçın ardından sahaya geri dönmesine izin veren kulüp doktoruna teşekkür etti.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Yapılan müdahalenin ardından Ramsey maça geri döndü.

Arsenal, 4-1’in rövanşında deplasmanda CSKA Moskova ile 2-2 berabere kalarak UEFA Avrupa Ligi'nde yarı finale yükseldi.

İngiliz ekibi 2-0 geriye düştüğü maçı 75. dakikada Welbeck ve 90+2'de Aaron Ramsey ile bulduğu gollerle çevirmeyi başardı.

Dikişle maça devam etti ve golünü attı

Maçın skorunu tayin eden Ramsey'in maç sonu paylaşımı ise şaşkına çevirdi.

Mücadelede sakatlanan ve sedye ile kenara getirilen Galli futbolcu, yapılan müdahalenin ardından sahaya döndü. Ramsey sosyal medya hesabından ayağının dikiş atılmış görüntüsünü paylaşarak yaptığı müdahalenin ardından sahaya dönmesine izin veren kulüp doktoruna teşekkür etti.

CSKA Moskova 2-2 Arsenal (maç özeti ve goller)
UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final'de 4-1'in rövanşında CSKA Moskova ile 2-2 berabere kalan Arsenal adını yarı finale yazdırmayı başardı. Arsenal'in 4-1 gibi farklı bir skorlar kazandığı ilk maçın rövanşı da ilk maç gibi çekişmeli geçti. CSK Moskova 2-0 öne geçerek umutlansa da Arsenal 74. dakikada Welbeck 90+2'de Ramsey'nin golleriyle skoru eşitledi. Deplasmanda bir sürprize izin vermeyen Arsenal berabere biten maçta yarı finale yükseldi. İşte maçın özeti ve golleri