Rıdvan Dilmen Fenerbahçe tahmininden vazgeçti

Fenerbahçe'nin Bursaspor ile 1-1 berabere kaldığı maçtan sonra Rıdvan Dilmen, sarı lacivertlileri değerlendirdi. Dilmen, Fenerbahçe ile ilgili yaptığı sıralama tahminini de güncelledi.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Bursaspor ile oynadığı karşılaşmayı değerlendirdi.

Fenerbahçe, 1-0 öne geçtiği maçta Bursaspor ile 1-1 berabere kaldı. Sarı lacivertlilerin Süper Lig'deki kötü gidişini değerlendiren futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, çarpıcı mesajlar verdi.

Rıdvan Dilmen'in açıklamalarından öne çıkanlar;

-1-0 bitirmek için ne totemler yapıyordu Fenerbahçeliler. Cepteki 3 puan 1 ile kaldı, 0 ile de bitebilirdi. Ersun Yanal geldikten sonra hedefi, ikinci yarının lideri olmaktı.

-Ali Koç ve Ersun Yanal, Ayew'in bonservisini almak istiyorsa, bir kez daha düşünmeli. Ayew sol açık falan oynamaz. Darbe yersiniz oradan.

-Fenerbahçe muhtemelen 2 oyuncu alacak. Soldado'nun bu performansından sonra santrafor almazlar.

-Fenerbahçe'nin Kadıköy'de 9 maçı var. Hiçbir maçı kolay değil. Fenerbahçe'ye hava yakalaması için 2 maçta 4 puan yetmez. Ben ilk 3 maçta 7 puan yaparsa Fenerbahçe'nin 5 ile 7 arasına oynayabileceğini düşünüyordum. Fenerbahçe, 20. hafta sonunda 23 puanda olur diye düşünüyorum.

-Ersun Yanal seneye kalırsa, kendi oynatmak istediği sistemi daha rahat oynayabilir. Bu yüzden Cocu kararı yanlıştı. Aykut Hoca ile devam edilse ya da Ersun Yanal ile başlansa daha farklı olurdu.