Süper Lig'in Muhammed Salah'ı: Trezeguet

Kasımpaşa'nın sezon başında Anderlecht'ten kiraladığı Mısırlı Trezeguet, yıldızını parlatmaya devam ediyor. 23 yaşındaki futbolcu Trabzonspor'la oynanan mücadelede 2 gol atarken 3 de asist yaptı. Kasımpaşa tarihinin bir maçta skora en çok katkı sağlayan oyuncusu olan yıldız isim sosyal medyada gündem oldu.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Salah&Trezeguet.

Kasımpaşa'nın sezon başında Anderlecht'ten 1 sezonluğuna kiraladığı Trezeguet, Süper Lig'de fırtına gibi esmeye devam ediyor.

Mısırlı futbolcu, son oynanan Trabzonspor maçında attığı 2 gol ve yaptığı 3 asistle geceye damga vurdu. Trezeguet, bu performansı sonrasında Süper Lig'deki gol sayısını 13'e çıkartırken asist sayısını da 6 yaptı.

  • Öte yandan satın alma opsiyonu Kasımpaşa'da bulunan oyuncunun bu hakkının İstanbul ekibi tarafından kullanıldığı belirtildi. Bonservisi için 2 milyon euro ödenen oyuncunun 3 sezon daha Kasımpaşa forması giyeceği belirtildi.
Kasımpaşa Kulübü, Trezeguet'in bonservisini alarak Dünya Kupası öncesi oyuncunun tüm haklarına sahip oldu. İstanbul temsilcisinin Mısırlı futbolcudan ileriye dönük 10 milyon euro gelir elde etmeyi amaçlıyor.