Toprak sahada 2. Lig maçı

Bayburt Özel İdare, evinde Kastamonuspor ile karşılaştı. Mücadelenin zemini ve maçın oynandığı stadyumun görüntüsü sosyal medyada eleştiri topladı.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Futbolseverlerin tepkisini çeken görüntü.

2. Lig Kırmızı Grup'ta Bayburt Özel İdare, sahasında GMG Kastamonuspor'u konuk etti. Bayburt Genç Osman Stadyumu'nda oynanan mücadele 1-1'lik eşitlikle sona erdi. Maça sahanın zemini damga vurdu.

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde sahada çimlerin tamamen yok olduğu görüldü. Futbolseverler zemin için 'tarla' yorumları yaptı.

Zeminin yanı sıra tribünün yıkık görüntüsü de sosyal medyada eleştiri topladı.

Süper Lig'de tepki çeken görüntü: Saha değil tarla

Bakan Kasapoğlu'ndan stat zeminleri açıklaması: Yaptırımları uygulama konusunda harekete geçtik
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Giresun Valisi Enver Ünlü, milletvekilleri, il ve ilçe belediye başkanlarından oluşan Giresun heyetiyle bir araya gelerek, kente yapılacak yatırımlarla ilgili protokol imzaladı.

Bakan Kasapoğlu, 'Bazı tahsislerimizde statlardaki zeminlerle ilgili gereken özenin gösterilmediğini görüyoruz. Sporcu sağlığı bizim kırmızı çizgimiz. Bakanlık olarak gereken tüm çalışmalara başladık. İlgili tüm tedbirler, denetimler ve bu manada da yaptırımları uygulama konusunda harekete geçtik' dedi.