Trabzonsporlu Bruno Peres: "Artık buranın yabancısı değilim"

Süper Lig’de zirvede yer alan Trabzonspor’un sağ bek oyuncusu Bruno Peres, “Yolun sonunda da hep beraber büyük bir mutluluk yaşayacağız. Bunu görüyorum” dedi. Trabzon’u ve Türkiye’yi artık iyi tanıdığını kaydeden Brezilyalı futbolcu, "Trabzon’un birçok yerini gördüm ve birçok insanı tanıdım. Artık buranın yabancısı değilim " ifadelerini kullandı.

Peres kulüp dergisi için tekne üzerinde poz verdi.

Trabzonspor’un 31 yaşındaki oyuncusu Bruno Peres, kulüp dergisine açıklamalarda bulundu.

Bordo-mavili takıma transfer sürecinin çok hızlı geliştiğine anlatan Peres, “Menajerim bana Trabzonspor’un teklifinden bahsettiğinde ilk iş olarak tabii ki şehri, kulübü ve bütün detayları daha ayrıntılı bir şekilde araştırmaya başladım. Gelmeden önce de kulübün nasıl bir kulüp olduğundan ya da büyüklüğünden zaten haberdardım ve bilmem gereken ufak detaylar eksikti. Bunları araştırdım, arkadaşlarıma sordum. Ama zaten Trabzonspor gibi büyük bir kulüp size teklifte bulunduğunda yalnızca mutlu olabilirsiniz ve bu teklifin detaylarını düşünürsünüz. Bizim de transfer sürecimiz böyle gelişti. İlk duyduğum andan itibaren çok mutlu oldum. Bütün detayları konuştuk. Süreç çok ağır da ilerlemedi, aksine tam da hızla gelişen bir süreç oldu. Çok çabuk bir anlaşmaya varabildik çünkü ben de zaten buraya gelme isteğindeydim. Buraya geldikten sonra da zaten gelmeden önce baktığım, araştırdığım bütün her şeyin ne kadar doğru olduğunu gördüm. Ve birlikte önümüzde de çok önemli bir gelecek olduğunu düşünüyorum” dedi.

"Takım arkadaşları kaliteli ve yetenekli"

Takım arkadaşlarının ilk geldiğinde kendisini çok iyi karşıladığını anlatan Peres, şöyle devam etti:

"Süper Lig zor bir lig"

Türkiye Süper Lig’in yarışmacı ve zor bir lig olduğunu düşündüğünü aktaran Peres, bu konuda şunları dedi:

"Hücumu seven bir bek oyuncusuyum"

Bir bek oyuncusu olarak önceliğinin her zaman savunmayı iyi yapabilmek ve takım arkadaşlarının iyi savunma yapabilmesine yardımcı olabilmek olduğunu söyleyen Peres, şunları kaydetti:

"Roma ile oynadığımız iki maç benim için çok özeldi"

UEFA Konferans Ligi’nde eski takımı Roma’ya karşı oynadıkları iki maçın kendisi adına çok özel olduğunu ifade eden Peres, şöyle devam etti:

https://image.piri.net/resim/imagecrop/2021/11/04/12/55/resized_f5f56-831e8809gwgwgwg.jpg

"Yolun sonunda büyük bir mutluluk yaşayacağız"

Peres, teknik direktörleri Abdullah Avcı ve hedefleri hakkında yaptığı açıklamada ise şu ifadelere yer verdi:

"Kendimi buraya ait hissediyorum"

Trabzon’u ve Türkiye’yi artık iyi tanıdığını kaydeden Peres, “Türk kültürünü tanımak istiyorum dolayısıyla dışarı çıkmak, görebilmek ve insanlarla konuşabilmek istiyorum. Buna çabalıyorum zaten. Trabzon’un birçok yerini gördüm ve birçok insanı tanıdım aslında. Artık buranın yabancısı değilim çünkü artık bilebiliyorum neyin nerede olduğunu. Dolayısıyla artık buraya ait hissediyorum kendimi. Ancak onun dışında da Türkiye’nin bütün yerlerini görebilmek ve bütün o turistik önemli yerlerini tanıyabilmek istiyorum. Genel olarak zaten bize de yakın bir kültür olduğu için ne ben ne de ailemden hiç kimse burada kendini yabancı biri gibi hiçbir zaman hissetmedi” diye konuştu.

"Taraftarımızın desteğine çok ihtiyacımız var"

Taraftarlara da mesaj gönderen Peres, “Trabzonspor taraftarlarının desteğine çok ihtiyacımız var. Çünkü sezon sonunda eğer bir başarı yakalayacaksak, eğer beraber mutlu olacaksak bunun aslında anahtarı birbirimize göstereceğimiz sevgi ve destek. Biz onların sevgisine muhtacız gerçekten. Çünkü çok iyi destekliyorlar ve her zaman yanımızdalar. Onlardan özel olarak ricam bizi desteklemeye devam etsinler, o sevgiyi göstermeye devam etsinler. Sezon sonunda da bu mutluluğu beraber paylaşabilelim” ifadelerine yer verdi.

SPOR
Fırtına derbiyi ortadan çözecek