Şampiyonlar Ligi’nde bugün hangi maçlar var, saat kaçta?

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu’nda heyecan dorukta. 20 Şubat Salı PSV Eindhoven - Borussia Dortmund, Inter - Atletico Madrid maçları oynanacak. PSV ile Dortmund'un Avrupa kupalarındaki son eşleşmesi 2002/03 Şampiyonlar Ligi ilk grup aşamasında gerçekleşti ve Alman ekibi o dönemdeki iki karşılaşmadan 4 puan çıkardı. Bugüne kadar Inter ile Atletico arasındaki tek Avrupa kupası maçı 2010 Süper Kupa'da oynandı ve o karşılaşmayı İspanyol ekibi 2-0 kazandı. Peki, PSV Eindhoven - Borussia Dortmund, Inter - Atletico Madrid maçları saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? İşte detaylar.

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu PSV Eindhoven - Borussia Dortmund, Inter - Atletico Madrid maçları ile devam edecek.

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu kaldığı yerden devam ediyor. Bu akşam Şampiyonlar Ligi’nde toplam 2 maç oynanacak. PSV Eindhoven evinde Borussia Dortmund’u konuk edecek. Inter ise evinde Atletico Madrid’i ağırlayacak. Peki PSV Eindhoven - Borussia Dortmund, Inter - Atletico Madrid maçları saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? İşte detaylar.

ŞAMPİYONLAR LİGİ’NDE BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR?

20 ŞUBAT SALI 2024

> PSV Eindhoven - Borussia Dortmund

> Inter - Atletico Madrid

PSV EİNDHOVEN - BORUSSİA DORTMUND MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

PSV Eindhoven - Borussia Dortmund maçı bu akşam saat 23.00’de başlayacak. Maç EXXEN ve TV 8,5 ekranlarından naklen yayınlanacak.

INTER - ATLETİCO MADRİD MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Inter - Atletico Madrid maçı bu akşam saat 23.00’de başlayacak. Karşılaşma EXXEN ve TV 8,5 ekranlarından naklen yayınlanacak.

UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ SON 16 TURU TOPLU SONUÇLARI

UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ GOL KRALLIĞI

ÖZGÜN
Şampiyonlar Ligi'nde grup maçlarının en iyileri belli oldu: İşte takımların turnuva karnesi