Yeni kriz Caner

İsmail Kartal, doğru bir hamleyle golde hatası olan, bir de sarı kartı bulunan Caner'i oyundan aldı; şok bir tepki gördü. Emre de Caner'in hareketi sonrası küplere bindi

Haber Merkezi Diğer

Volkan Şen'in attığı golde hatası bulunan Caner Erkin, 35. dakikada teknik direktör İsmail Kartal tarafından kenara alındı, bu değişiklik sonrası Caner hocasına şok bir tepki verdi. Sarı kartı da bulunan Caner, değişiklik tabelasında kendi numarasını görünce bir hayli sinirlendi. İlk önce önündeki topa sert bir şekilde vuran yıldız futbolcu, hemen ardından hızlı adımlarla oyun alanının kenarına geldi. Yedek kulübesine uzak bir yerden sahayı terk eden Caner, saha kenarına gelirken ironik bir biçimde "Bravo hocam, böyle devam et" sözleriyle tepkisini gösterdi. Caner, yedek kulübesi yerine direkt soyunma odasının yolunu tuttu, bu esnada "Bu takımda bir daha oynamam ben" dediği ekranlara yansıdı. 
EMRE'YE EL KOL HAREKETİYLE 'HADİ ORADAN' TEPKİSİ
Yedekler arasında olan kaptan Emre Belözoğlu, Caner'e bu davranışından dolayı bir hayli sinirlendi. Caner, sahayı terk ederken Emre'ye de el kol hareketiyle tepki verdi.

Canlı yayına çıktı, özür diledi

Caner Erkin, maç sonunda yayıncı kuruluş mikrofonlarına konuşarak İsmail Kartal'a olan tepkisi için özür diledi. Caner, "Takımdan, taraftarımdan özür diliyorum. Bana yakışmayan bir şey yaptım. Ben kimseye saygısızlık yapmak istemem. Özür diliyorum, inşallah böyle bir şey yaşanmaz. Ben agresif biriyim, herkes tanır. Bu kazanma azmimden oluyor. İsmail hocayla görüştük. Bu yapmamam gereken bir şeydi. Belki ona, belki kendime tepki gösterdim. Hoca beni iyi tanıyor, sorun olacağını sanmıyorum" dedi. 

Şükürler olsun puanla ayrılıyoruz

F.Bahçeli golcü EmenikeBursaspor karşısındaki beraberliği kazanç olarak değerlendirdi. "Maçı kazanmayı hak ettiğimizi düşünüyorum" diyen Nijeryalı yıldız, "Şükürler olsun ki bu sahadan puanla ayrılıyoruz. Fena bir performans göstermediğimi düşünüyorum" değerlendirmesini yaptı.

Volkan'a destek ve protesto

Türkiye’nin Kazakistan ile oynadığı maç öncesi yaşadığı olaylar sebebiyle kamuoyunun gündeminde olan Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel’e sarı-lacivertli taraftarlar Bursa’da sahip çıktı. Sahaya çıktığı andan itibaren sarı-lacivertli taraftarlar milli oyuncuya büyük destek verirken Volkan da bu destekleri karşılıksız bırakmadı ve taraftarları selamladı. Fakat Bursaspor taraftarları, kaleci Volkan’a “vatan haini” diye hep bir ağızdan bağırdı. Fenerbahçe taraftarları bu sloganlara büyük tepki gösterdi ve Volkan’a destek vermeye devam etti.