Xiaomi'den 8 GB RAM'li oyuncular için özel akıllı telefon

Xiaomi tarafından kurulan Black Shark Technologies, 8 GB RAM’i olan ve oyuncular için özel olarak tasarlanan yeni akıllı telefonunu duyuracak.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Mobil oyun canavarı olarak adlandırılan Black Shark, 13 Nisan'da tanıtılacak.

Çinli telefon üreticisi Xiaomi tarafından kurulan Black Shark Technologies ilk akıllı telefonunu duyurmaya hazırlanıyor. Gizmochina'nın tarafından çevirisi yapılan davetiyede 13 Nisan'da Çin'de gerçekleşeceği yazıyor. Xiaomi'nin yatırım kolu partneri olan Zhu Shangzu telefonun tanıtımına davet edildi.

Black Shark Technologies şirketini daha önce duymamış olabilirsiniz. Şirket, akıllı telefon endüstrisine yeni katıldı. Black Shark'ın odak noktası mobil oyuncular için geliştirilmiş akıllı telefonlar olacak. Resmi bir açıklama olmasa da AnTuTu'da bulunan bir benchmark testi telefonun Qualcomm Snapdragon 845 işlemci, 8GB RAM ve Android Oreo ile sevk edileceğini gösteriyor. Cihaz ayrıca tıpkı Razer Phone gibi 120Hz'lik bir ekrana sahip olabilir.

Akıllı telefonun resmi duyurusuna yalnızca bir hafta var, yani kesin bilgiler için çok da beklememize gerek olmayacak. Tahminlere göre bu telefonun sadece Çin'de piyasaya sürülebileceği söyleniyor. Er ya da geç tüm dünyada piyasaya sürülmesini umuyoruz.