Trabzonspor-Antalyaspor Süper Lig 22. haftasında karşı karşıya geliyor

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında yarın sahasında Fraport TAV Antalyaspor ile karşılaşacak. Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı hakem Mete Kalkavan yönetecek. En son 8 Mart 2021'de Alanyaspor'a 3-1 mağlup olan Trabzonspor, sahasında 694 gündür yenilmiyor. Bordo-mavililer, iç sahada son 35 lig maçında 23 galibiyet, 12 beraberlik alarak rakiplerine hiç 3 puan vermedi. Peki Trabzonspor’da sakatlıkları devam eden oyuncular kimler? Trabzonspor - Antalyaspor maç kadrosuna ve muhtemel 11’lerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Trabzonspor-Antalyaspor maçı

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Trabzonspor, Antalyaspor’u misafir edecek. En son 8 Mart 2021'de Alanyaspor'a 3-1 mağlup olan Trabzonspor, sahasında 694 gündür yenilmiyor. Bordo-mavililer, iç sahada son 35 lig maçında 23 galibiyet, 12 beraberlik alarak rakiplerine hiç 3 puan vermedi.

Trabzonspor-Antalyaspor maçı ne zaman saata kaçta?

Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı hakem Mete Kalkavan yönetecek.

Trabzonspor-Antalyaspor maçı hangi kanalda?

Trabzonspor - Antalyaspor maçı beIN Sports 2 kanalından yayınlanacak.

Trabzonspor Antalyaspor maçı muhtemel kadro

Trabzonspor-Antalyaspor muhtemel 11'i

Geçen hafta Atakaş Hatayspor deplasmanından 2-1'lik mağlubiyetle dönen bordo-mavililer, Fraport TAV Antalyaspor karşısında sahasında aldığı iyi sonuçları sürdürerek moral bulmak istiyor.

Trabzonspor'da sakatlığı devam edenler

Trabzonspor'da ve 'in sakatlıkları bulunuyor. Karadeniz ekibinde ve kaptan , kart ceza sınırında yer alıyor. Bu oyuncular, kart görmeleri halinde 23. haftada deplasmanda Galatasaray ile yapılacak maçta forma giyemeyecek.

ÖZGÜN
Bugün hangi maçlar var? 1 Şubat 2023 Çarşamba maç programı

ÖZGÜN
Süper Lig ara transfer dönemi devam ediyor! Taraftarların gözü kulüplerde