|

Ankara'da oto hırsızlarına darbe

Ankara'da polis ekiplerinin çalışmaları sonucu çok sayıda oto teybi, lastik, jant ve hoparlör ele geçirildi.

Yeni Şafak
14:36 - 30/05/2016 Pazartesi
Güncelleme: 11:37 - 30/05/2016 Pazartesi
Diğer

Ankara Emniyet Müdürlüğü Sincan İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri Sincan Fevzi Çakmak Mahallesi Sakarya Caddesi üzerinden çalınan ve Yenikent'te terk halinde bulunan otomobil üzerinde yapılan incelemede elde edilen parmak izi sonuçlarından şüphelinin İ.T. olduğunu belirledi. Polis ekipleri tarafından yakalanan İ.T. suçunu itiraf etti. Sorgulanan İ.T., olay sırasında yanında Y.E.A. ve G.Ç. olduğunu, otomobil üzerinden çaldıkları 4 lastik ve jantları sökerek kendisine ait otoya taktığını itiraf etti. Zanlıların daha önce de oto hırsızlığı ve otodan hırsızlık olaylarına karıştığı belirlendi. Ele geçirilen malzemeler ise mağdur vatandaşlara teslim edildi.


4 TUTUKLAMA

Sincan ve Etimesgut bölgesinde gerçekleşen çok sayıda otodan hırsızlık ve oto hırsızlığı olayları ile geniş kapsamlı soruşturma yapan polis ekipleri T.K., E.Ç., K.A.Ç. isimli şahısları gözaltında aldı. Zanlıların çok sayıda otodan hırsızlık yaptıkları belirlendi. Sorgularında suçlarını itiraf eden zanlılar, kendi otolarında ve göstermiş oldukları yerlerde yapılan aramalarda 12 oto teybi, 15 hoparlör, 6 oto koltuk başı, 2 araç hoparlör konsolu ele geçirildi. Zanlıların ayrıca 6 oto teybini internet ortamında sattıkları belirlendi.


Emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen zanlılardan, T.K., G.Ç., Y.E.A., İ.T. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 2 kişi ise adli kontrol talebi ile serbest bırakıldı.

#Ankara
#Oto hırsızları
#Sincan
8 yıl önce