|

Atiker Konyaspor'da 2 imza - Konyaspor transfer haberleri

Atiker Konyaspor 2 futbolcuyu transfer etti. Alınan son bilgilere göre, Konyaspor'un Belçika Pro Lig ekiplerinden Waasland Beveren forması giyen 21 yaşındaki Boşnak oyuncu Deni Milosevic ile 3 yıllık, Kayserispor forması giyen kaleci 25 yaşındaki Abdülaziz Demircan ile de 2 yıllık sözleşme imzaladığı bildirildi. Transfer haberlerinden en güncel gelişmeleri yenisafak.com'dan görebilirsiniz.

Yeni Şafak
17:24 - 9/06/2016 Perşembe
Güncelleme: 14:39 - 9/06/2016 Perşembe
DHA

Atiker Konyaspor2 futbolcuyu kadrosuna kattı. Transfer haberlerinden son dakika gelişmelerini sizlerle paylaşıyoruz. Yapılan son açıklamaya göre, Atiker Konyaspor'un Belçika Pro Lig ekiplerinden Waasland Beveren forması giyen 21 yaşındaki Boşnak oyuncu Deni Milosevic ile 3 yıllık, Kayserispor forması giyen kaleci 25 yaşındaki Abdülaziz Demircan ile de 2 yıllık sözleşme imzaladı. İşte transfer haberleri ve detaylı bilgiler.



Atiker Konyaspor, Belçika Pro Lig ekiplerinden Waasland Beveren forması giyen 21 yaşındaki Boşnak oyuncu Deni Milosevic ile 3 yıllık, Kayserispor forması giyen kaleci 25 yaşındaki Abdülaziz Demircan ile de 2 yıllık sözleşme imzaladı.



Büyükşehir Belediye Arena'da bulunan Kulüp Binası'nda gerçekleşen imza töreninde konuşan Futbol Şube Sorumlusu Ömer Korkmaz, orta saha oyuncusu Milosevic ile 3 yıllık sözleşme imzaladıklarını söyledi. Deni Milosevic'in Belçika'nın Standart Liege kulübünden transfer edildiğini belirten Korkmaz, "Deni Milosevic kulübümüzün Bosnalı üçüncü transferi oldu. Kendisi ile 3 yıllık sözleşme imzaladık. Transferinde desteklerinden dolayı eski futbolcu olan babasına ve menajerine teşekkür ediyoruz. İnşallah takımımız ve kendisi adına hayırlı olur. Kulübümüze önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz" dedi.



Sezonun en başarılı takımlarından olan Atiker Konyaspor'a imza attığı için mutlu olduğunu belirten Abdülaziz Demircan ise, "Teklif geldiğinde heyecanlandım ve düşünmeden kabul ettim. Çünkü Atiker Konyaspor Türk futbolunun önemli camialarından ve son sezona elde ettiği lig üçüncülüğü ile damgasını vurmuş bir kulüp. 2 yıllık sözleşme imzaladım. Amacım bu süre içerisinde Konyaspor'un başarısı için elinden gelenin fazlasını sahaya yansıtacak takımımıza gerçek anlamda katkı sağlamak. Bir an önce sezonun başlaması için sabırsızlanıyorum. Bu sözleşme hem kulübüme hem de bana hayırlı olsun" dedi.




#Atiker Konyaspor
#Transfer haberleri
8 yıl önce