|

Barcelona Hercules maç özeti! Arda’dan yine hat-trick! İzle

Barcelona Hercules maç özeti haberimizde! İspanya Kral Kupası maçlarında Hercules ile karşılaşan Barcelona, rakibini adeta gol yağmuruna tuttu. Gecenin yıldızı ise hat-trick yapan Arda Turan oldu. 55, 86 ve 86. dakikalarda gol atan Arda Turan, gecenin en çok konuşulan ismi oldu. İşte Barcelona Hercules maç özeti.

Yeni Şafak
09:27 - 22/12/2016 Perşembe
Güncelleme: 09:31 - 22/12/2016 Perşembe
Diğer
Barcelona Hercules maç özeti

ni sizler için hazırladık. İspanya Kral Kupası maçlarında Barcelona kendi evinde Hercules ile karşılaştı. 1-1 biten ilk maçın ardından Barcelona kendi evinde Hercules'e gol yağdırdı. Gecenin en çok konuşulan ismi ise Arda Turan oldu. Attığı 3 golle gecenin en çok konuşulan ismi olan

Arda Turan

, herkese yeteneklerini göstermeye devam ediyor. İşte Barcelona Hercules maç özeti.







Kupanın 4. turunda 3. lig takımlarından Hercules ile eşleşen ve deplasmanda oynadığı ilk müsabakada 1-1 berabere kalan Barcelona, Nou Camp'taki rövanşı 7-0 kazandı. Barcelona'nın gollerini 37. dakikada Lucas Digne, 45. dakikada penaltıdan Ivan Rakitic, 50. dakikada Rafinha, 55, 86 ve 89. dakikalarda Arda Turan, 72. dakikada Paco Alcacer attı.



Arda üçüncü kez hat-trick yaptı

Barcelona'da ilk 11'de sahaya çıkan Arda Turan, yaptığı hat-trick'in yanı sıra Rafinha'nın golünün asistini verip, ilk yarının son dakikasında rakip ceza sahasında düşürülmesiyle takımına penaltı kazandırdı. Bu sezon Barcelona forması ile 9. golünü kaydeden Arda, Katalan takımında Luis Suarez ve Lionel Messi'den sonra en fazla gol atan oyuncu olmaya devam etti. Arda, Barcelona forması ile ikinci, kariyerinde ise üçüncü kez hat-trick yaptı.



Ayrıca Digne ve Alcacer, Barcelona formasıyla ilk gollerini attı.





#Barcelona
#Hercules
#Maç özeti
7 yıl önce