|

Bel Fıtığı Ameliyatı

Bel fıtığı geçmişi oldukça eski zamanlara dayanan bir hastalıktır ve yıllardır bu hastalığa çözüm aranmakta.

Yeni Şafak ve
17:03 - 27/09/2017 Çarşamba
Güncelleme: 17:08 - 27/09/2017 Çarşamba
Diğer
ameliyat
ameliyat
Bel fıtığını tedavi edebilmek amacı ile kırık çıkıkçılara başvurmak ise büyük bir bilinçsizlik çünkü konu bel fıtığı olduğu zaman modern tıp dışındaki yöntemler çok kötü sonuçlar doğurabilmekte. Bel fıtığını tedavi etmenin en güvenilir ve kesin yöntemi
bel fıtığı ameliyatı
. Peki insanlara hayatı zindan eden bu hastalığın nedenleri neler ? Öncelikle bel fıtığına sebebiyet veren faktörlerden bahsetmek istiyorum.
Bel Fıtığına Sebebiyet Veren Faktörler

Bel fıtığına sebebiyet olan pek çok faktör ve bu faktörlerin hepsinin de bir tedavisi vardır. Olması gerekenden fazla kilolara sahip olmak omurgamızda esnemelere neden olur ve bu da bel fıtığını doğurur. Bel fıtığından şikayetçiyseniz ve fazla kilolarınız varsa doktor kontrolünde olmak üzere fazla kilolarınızdan kurtularak bel fıtığınızla vedalaşabilirsiniz. Bel fıtığına sebebiyet veren bir diğer faktör ise meslek ile ilgili olan faktörlerdir. Sürekli olarak ağır şeyler kaldırmanıza neden olacak bir işte çalışıyorsanız bu bel fıtığı olmanıza neden olabilir. Örn: İnşaat işçisi. Bel fıtığı tedavilerinden bahsetmemiz gerekirse bir sıralama ile hepsinden kısa kısa bahsedelim.

Bel fıtığınız fazla ilerlememiş ve başlangıç aşamasındaysa (Bel fıtığınızın ne durumda olduğuna siz değil, doktorunuz karar vermelidir. Bel fıtığı olduğunuzdan şüpheleniyorsanız mutlaka bir doktora görünmelisiniz ve size önerileri dahilinde hareket etmelisiniz.)uygulamanız gereken tedavi yöntemi doktorunuz kontrolünde verilen kas gevşeticiler ve bol bol istirahat.

Bel fıtığınız başlangıç aşamasını çoktan geçmiş ve ilerlemişse, kas gevşeticiler ile istirahat etmenin bir faydası olmadıysa uygulanması gereken sıradaki yöntem; fizik tedavi.

Bütün tedavi yöntemlerini denemenize rağmen bel fıtığınız devam ediyorsa, bu bel fıtığınızın çok ilerlediği anlamına gelir ve cerrahi müdahaleye, bel fıtığı ameliyatına ihtiyacınız var demektir. Çeşitli
bel fıtığı ameliyatı
yöntemleri var. Bu yöntemler arasında en yaygın kullanılan yöntem; Mikrodiskektomi. Mikrodiskektomi yöntemi ile uygulanan bel fıtığı ameliyatının süresi yaklaşık olarak 40 ila 60 dakika arasında sürmektedir. Doktorunuz tarafından bel fıtığı teşhisiniz konduysa ve bel fıtığı ameliyatı olmanız gerekiyorsa bel fıtığınız daha fazla ilerlemeden hemen harekete geçmeli ve kendinizi güvenilir bir doktora emanet ederek bel fıtığı ameliyatı olmalısınız.
Marmara Ağrı Merkezi ile Güvenli Bel Fıtığı Ameliyatı
Konu ameliyat olunca millet olarak bir gerilir ve kafamızda çeşitli senaryolar kurarız çünkü bıçak altına yatma fikri korkutucu gelir. Ameliyat olacağınız doktora güven duymalısınız, doktorunuz uzmanlığı ve iletişimi ile size o güveni vermeli. Sonuç olarak hayatınızı emanet edeceğiniz birisine güvenmezseniz ameliyattan nasıl korkmayacaksınız ki ? Bel fıtığı ameliyatı olmak için güvenilir bir doktor arıyorsanız Marmara Ağrı Merkezi’nin kurucusu Dr. M. Levent Deniz hastaları tarafından sürekli övgü ile bahsedilen, alanında oldukça yetkin ve güvenilir bir doktordur. Bel fıtığı ameliyatı sayesinde bel fıtığınız ile vedalaşmak ve tüm bel sorunlarınıza çözüm bulmak için hemen
http://marmaraagrimerkezi.com/
adresini ziyaret edin.
#bel fıtığı
#ameliyat
#fıtık
7 yıl önce