|

Beşiktaş Boluspor canlı izle! BJK Boluspor canlı yayın

Beşiktaş Boluspor maçını canlı izlemek için haberimizi inceleyebilirsiniz. Ziraat Türkiye Kupası maçlarında Beşiktaş, kendi evinde Boluspor’u ağırlıyor. Maç ise A2 ekranlarından canlı izlenecek. İşte Beşiktaş Boluspor maçı canlı yayın izleme bilgileri.

Yeni Şafak
15:08 - 27/12/2016 Salı
Güncelleme: 15:11 - 27/12/2016 Salı
Diğer

Beşiktaş Boluspor maçı canlı yayınla haberimizde. Spor Toto Süper Lig'de ilk yarının dolmasının ardından Ziraat Türkiye Kupası maçları da yapılacak ve takımlar dinlenmeye geçecek. Beşiktaş ise bu maçı da kazanarak araya moralle gitmek istiyor. İşte Beşiktaş Boluspor canlı izleme bilgileri.



Aşağıdaki bağlantıları kullanarak bu maçı canlı izleyebilirsiniz.






Boluspor, Beşiktaş maçına hazır


TFF 1. Lig ekiplerinden Boluspor, Ziraat Türkiye Kupası D Grubu'nun 4. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.



Kulübün Karaçayır Mahallesi'nde bulunan tesislerinde gerçekleştirilen antrenmanla hazırlıklarını tamamlayan Bolu ekibi, daha sonra kara yoluyla İstanbul'a hareket etti.



Boluspor'da Andre Santos, Anco Jansen, Emre Kılınç, Rydell Poepon ile sakatlıkları bulunan Erdi Yokuşlu ve Berat Tosun'un yanı sıra kart cezalısı Mamadou Diarra, İstanbul'a giden kafilede yer almadı.



Beşiktaş ile Boluspor arasında yarın Vodafone Arena'da oynanacak maç, saat 20.30'da başlayacak.



Talisca ve Aras Özbiliz ilk 11'de

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası D Grubu 4. hafta maçında Boluspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bir günlük iznin ardından bugün yaptığı antrenmanla tamamladı.


Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman 1.5 saate yakın sürdü.

Takım halinde yapılan ısınam ve strching hareketleri ile başlayan idman pas çalışması ve 5'e 2 ile devam etti.Taktik programın yer aldığı çalışmanın ardından yarım sahada yapılan çift kale maç ile hazırlıkları tamamlandı.



Teknik direktör Şenol Güneş uzun süren sakatlıklarını atlatan Talisca ve Aras Özbiliz'i Boluspor maçında oynatarak son durumlarını görmesi bekleniyor.


Takım idmanlarına çıkmadıkları için Gaziantepspor maçı kadrosuna almadığı iki oyuncuyu Boluspor maçında oynatmayı düşündüğünü belirtmiş ve 'Belki Boluspor maçında oynatabilirim demişti.


Beşiktaş ile Boluspor arasında yarın akşam Vodafone Arena'da oynanacak karşılaşma 20:30'da başlayacak ve Yaşar Kemal Uğurlu tarafından yönetilecek





#Beşiktaş
#Boluspor
#Canlı izle
7 yıl önce