|

Beşiktaş Dinamo Kiev maçı hangi kanalda-B Grubu

Beşiktaş Dinamo Kiev maçı hangi kanalda? UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubunda Beşiktaş ile Dinamo Kiev karşılaşacak. Türkiye'yi Devler Ligi'nde temsil eden kara kartallar bu maçı kazanarak 3 puana ulaşmak istiyor. Maçın hangi kanalda yayınlanacağını merak eden futbolseverler haberimizden yanıtı öğrenebilir ve maç ile ilgili ayrıntılı bilgilere erişebilirler. İşte Beşiktaş Dinamo Kiev maçından tüm detaylar.

Yeni Şafak
22:58 - 27/09/2016 Salı
Güncelleme: 21:17 - 27/09/2016 Salı
Diğer
Beşiktaş Dinamo Kiev maçı hangi kanalda

yayınlanacak? UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 2. maçında Beşiktaş Vodafone Arena'da Ukrayna ekibi Dinamo Kiev ile karşılaşacak. Bu önemli mücadelenin hangi kanalda gösterileceğini merak edenler için hazırladığımız bu haberimizden tüm ayrıntılara ulaşabilirsiniz. Beşiktaş B Grubunda 1 puanı bulunuyor. Rakip Dinamo Kiev ise henüz puan alamadı. Beşiktaş'ın Dinamo Kiev mücadelesi Tivibu Spor 2 kanalından naklen yayınlanacak. İşte Beşiktaş Dinamo Kiev maçından notlar.



Beşiktaş-Dinamo Kiev


Beşiktaş, Dinamo Kiev maçı hazırlıklarını tamamladı

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 2. maçında Dinamo Kiev ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.


Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman ısınma koşuları ve açma-germe hareketleri ile başladı. 5'e 2 pas çalışması ve taktik çalışmalarla devam eden idman, çift kale maçla sona erdi. Antrenmana tedavisine devam edilen Oğuzhan Özyakup katılmadı.


Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 2. maçında yarın Vodafone Arena'da Dinamo Kiev ile karşı karşıya gelecek. 21.45'de başlayacak mücadeleyi Alman hakem Felix Zwayer yönetecek.





Maç öncesi açıklamalar


UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 2. hafta maçında Beşiktaş ile karşılaşacak Dinamo Kiev'in teknik direktörü Serhiy Rebrov, Beşiktaş'ın hücumda etkili olduğunu fakat savunmada da rakibe pozisyon verebildiğini söyledi.



Maçın oynanacağı Vodafone Arena'da düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Rebrov, Beşiktaş'ın atak yönünü iyi bildiklerini ve bu konuda oyuncularına gerekenleri söylediğini belirterek, "Beşiktaş'ın atak gücünü iyi biliyoruz. Çok gol attıklarını ve atak yönlerini de biliyoruz. Savunmada da fazlasıyla gol imkanı veriyorlar. Biz elimize geçen fırsatları değerlendirmeye çalışacağız ve buna göre oynayacağız." ifadelerini kullandı.



Kariyerinde pek çok ülkede forma giydiğini ve her zaman kendisine destek çıkan taraftarın bulunduğunu dile getiren Rebrov, İstanbul'daki taraftarların muhteşem olduğunu ve her zaman onlarla buluşmayı istediğini kaydetti.



Rebrov, takımında çok sayıda genç oyuncu olduğunu ve herkese şans vermeye çalışacağını aktararak, "Futbol her skora açık bir oyundur. Dinamo Kiev, yarın öncelikle kendi oyun tarzını sahaya yansıtmak isteyecektir. Grupta kimin önde olacağı ancak maçlar bittikten ve netice alındıktan sonra belli olacak. Skorlar, ne kadar pozisyona girdiğimize ve bunlardan ne kadar sonuç elde ettiğimize bağlı. İlk maçta az pozisyona girdik. Beşiktaş'a karşı da böyle yaparsak işimiz çok zor olacaktır." diye konuştu.



Beşiktaş Dinamo Kiev maçı canlı izle-Şampiyonlar Ligi canlı Şampiyonlar Ligi maçlarını şifresiz veren kanalların tüm listesi



- Khacheridi: "Beşiktaş, gol atmayı seven bir takım"


Dinamo Kievli futbolcu Yevhen Khacheridi ise Beşiktaş'ın gol atmayı seven bir takım olduğunu söyledi.



Khacheridi, şunları kaydetti:



"Maçla ilgili olumlu şeyler düşünüyoruz. Yarını heyecanla bekliyoruz. Son maçlarda çok gol yemeye başladık ve bu da takımın güvenini kaybetmesine neden oldu. Bu güveni tekrar kazanabilmemiz için çok çalışmamız gerekiyor. Her şey sahada belli olacak. Beşiktaş gol atmayı seven bir takım. Beşiktaş'ın iyi bir takım ve son Türkiye şampiyonu olduğunu biliyoruz. Oyun disiplinini kendi içimizde konuştuk ve ona göre oynayacağız. Sonuçta Şampiyonlar Ligi'nde oynuyoruz. Beşiktaş'ın sadece orta sahası değil kanatları da oldukça iyi." değerlendirmesinde bulundu.



- Dinamo Kiev maça hazır


Dinamo Kiev, karşılaşma öncesi son çalışmasını Vodafone Arena'da yaptı.



İlk 15 dakikası basın mensuplarına açık gerçekleştirilen ve teknik direktör Serhiy Rebrov yönetiminde yapılan antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Ukrayna temsilcisi daha sonra karşılıklı pas ve 5'e 2 top kapma çalışması yaptı. Antrenmanın basına kapalı bölümünde Beşiktaş maçının taktik çalışmasının gerçekleştirildiği belirtildi.



Ukrayna temsilcisinin yarınki mücadeleye Shovkovskiy, Makarenko, Vida, Khacheridi, Antunes, Rybalka, Buyalskiy, Garmash, Yarmolenko, Tsygankov, Moraes muhtemel 11'iyle çıkması bekleniyor.



Dinamo Kiev'in, grubun ilk maçında sahasında Napoli ile oynadığı maçta çift sarı karttan kırmızı kart gören Serhiy Sydorchuk, cezalı durumda bulunuyor.



Beşiktaş, gruptaki ilk maçında deplasmanda Portekiz'in Benfica takımıyla 1-1 berabere kaldı. Dinamo Kiev ise İtalya temsilcisi Napoli'ye evinde 2-1 mağlup oldu.



Beşiktaş ile Dinamo Kiev arasındaki mücadele yarın saat 21.45'te Vodafone Arena'da oynanacak. Karşılaşmayı Almanya Futbol Federasyonundan hakem Felix Zwayer yönetecek.



Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi karnesi


UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 2. haftasında Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımını konuk edecek Beşiktaş, Avrupa'nın en büyük futbol organizasyonunda şu ana dek istediği sonuçları alamadı.



Şampiyonlar Ligi'ne, 2016-2017 sezonu dahil olmak üzere 6 kez katılan siyah-beyazlı takım, bu organizasyonda 31 maç oynadı. 8 kez rakiplerini mağlup eden Beşiktaş, 4 karşılaşmayı ise beraberlikle tamamladı. Siyah-beyazlılar, 19 karşılaşmada ise rakiplerine mağlup oldu.



Beşiktaş, 31 Şampiyonlar Ligi mücadelesinde 23 gol atarken, kalesinde 57 gol gördü.



- Galibiyetlerin büyük bölümünü sahasında aldı


Siyah-beyazlı takım, Avrupa'nın en büyük futbol organizasyondaki galibiyetlerin büyük bölümünü sahasında aldı.



Rakiplerini 15 kez konuk eden Beşiktaş, sahasında 6 galibiyet elde etti. Taraftarları önündeki bir karşılaşmayı beraberlikle tamamlayan siyah-beyazlılar, 8 maçta rakiplerine mağlup oldu.



- Evindeki en farklı galibiyeti Barcelona'ya karşı aldı


Beşiktaş, evindeki en farklı galibiyeti İspanya'nın Barcelona takımını 3-0 yenerek elde etti.



2000-2001 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde ikinci kez mücadele eden siyah-beyazlı takım, 19 Eylül 2000'de Dolmabahçe'de Barcelona'yı 3-0 mağlup etti. Bu maçta Ahmet Dursun 2 kez rakip fileleri havalandırırken, Pascal Nouma da tarihi mücadelede gol sevinci yaşadı.



Şampiyonlar Ligi'nde ilk kez 1997-1998 sezonunda yer alan Beşiktaş, bu dönemde Fransa'nın Paris Saint Germain ekibine 3-1 üstünlük sağlamıştı.



- En farklı yenilgisi Wolfsburg'a karşı


Siyah-beyazlı takım, evindeki en farklı galibiyeti de Almanya temsilcisi Wolfsburg'a karşı aldı. 2009-2010 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde bir kez daha yer alan Beşiktaş, Alman rakibine 3-0 yenildi.



- Son üç iç saha maçından mağlup ayrıldı


Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde sahasında yaptığı son 3 maçı mağlubiyetle tamamladı.



Ligde bu sezonki ilk iç saha mücadelesini Dinamo Kiev ile yapacak siyah-beyazlı ekip, 2009-2010'daki organizasyonda evinde başarısız performans sergiledi. CSKA Moskova, Manchester United ve Wolfsburg ile aynı grupta yer alan Beşiktaş, Dolmabahçe'de bu ekiplerle yaptığı 3 maçı da yitirdi.



- Şampiyonlar Ligi'nin golcüsü de Oktay Derelioğlu


Siyah-beyazlılarda Şampiyonlar Ligi'nde en golcü oyuncu Oktay Derelioğlu oldu.



Avrupa kupalarında attığı 14 golle Beşiktaş'ın en golcü oyuncusu durumunda bulunan Oktay Derelioğlu, bunların 4'ünü Şampiyonlar Ligi'nde kaydetti.



Takımın eski futbolcularından Bobo, bu büyük organizasyonda 3 kez rakip fileleri havalandırırken; Sergen Yalçın, Daniel Pancu, Ahmet Dursun ve Rodrigo Tello ikişer gol attı.



Şampiyonlar Ligi'nde Ertuğrul Sağlam, Mehmet Özdilek, Tayfur Havutçu, Pascal Nouma, Ronaldo Guiaro ve Ekrem Dağ birer kez Beşiktaş'a gol kazandırdı.



Mevcut kadroda siyah-beyazlı formayla Şampiyonlar Ligi'nde tek gol sevincini Anderson Talisca yaşadı. Talisca, Beşiktaş'ın bu sezon Benfica ile yaptığı ilk Şampiyonlar Ligi mücadelesinde gol kaydetmişti.



Siyah-beyazlı ekibin bir golünü de Liverpollu oyuncu Sami Hyypia kendi kalesine atmıştı.



Beşiktaş Dinamo Kiev maçı hangi kanalda? UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubunda Beşiktaş ile Dinamo Kiev karşılaşacak. Türkiye'yi Devler Ligi'nde temsil eden kara kartallar bu maçı kazanarak 3 puana ulaşmak istiyor. Maçın hangi kanalda yayınlanacağını merak eden futbolseverler haberimizden yanıtı öğrenebilir ve maç ile ilgili ayrıntılı bilgilere erişebilirler. İşte Beşiktaş Dinamo Kiev maçından tüm detaylar.


#Beşiktaş
#Dinamo Kiev
#UEFA Şampiyonlar Ligi
#B Grubu
#Maç hangi kanalda
8 yıl önce