|

Beşiktaş Gençlerbirliği maçı canlı izle-beIN Sports izle

Beşiktaş Gençlerbirliği maçı canlı izlemek için haberimize bakabilirsiniz. beIN Sports kanalından yayınlanan maçı izlemek isteyenler sayfamıza bakabilirler. Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında lider Beşiktaş Vodafone Arena'da saat 19.00'da Gençlerbirliğini konuk ediyor. Maçı beIN Sports kanalından canlı izlemek ve tüm detayları görmek için sayfamızı takip edebilirsiniz.

Yeni Şafak
22:00 - 1/04/2017 Cumartesi
Güncelleme: 00:37 - 2/04/2017 Pazar
Diğer
Beşiktaş Gençlerbirliği maçı canlı izle-beIN Sports izle
Beşiktaş Gençlerbirliği maçı canlı izle-beIN Sports izle

Beşiktaş Gençlerbirliği maçı canlı izleme sayfası ile karşınızdayız. beIN Sports'tan canlı izlenebilecek maçın en son gelişmelerini sizlerle paylaşıyoruz. Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında 55 puanla lider durumda olan Beşiktaş sahasında Gençlerbirliği ile karşılaşıyor. beIN Sports kanalını canlı izlemek için haberimizde verdiğimiz bağlantıdan gerekli açıklamalara ulaşabilirsiniz. Beşiktaş Gençlerbirliği maçından tüm detayları ve istatistikleri buradan görebilirsiniz.


Lider Beşiktaş, Gençlerbirliği'ni konuk ediyor

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında yarın Gençlerbirliği'ni konuk edecek.Beşiktaş ile Gençlerbirliği arasındaki karşılaşma, saat 19.00'da Vodafone Arena'da oynanacak ve mücadeleyi Serkan Çınar yönetecek. İki takım 88. randevuda karşı karşıya gelecek. Geride kalan lig maçlarından 48'ini Beşiktaş kazandı, Gençlerbirliği 7 kez galip geldi. Beşiktaş, Gençlerbirliğiile yaptığı son 12 lig maçından 5'ini kazanabildi. Gençlerbirliği, İstanbul'daki tek galibiyetini 2000 yılında aldı.Ligin son 2 haftasında Kayserispor ve Antalyaspor ile berabere kalarak 4 puan yitiren ve 2. sıradaki Medipol Başakşehir'in puan farkını 2'ye düşürmesine engel olamayan siyah-beyazlı ekip, rakibini mağlup ederek liderliğini sürdürmeyi hedefleyecek. Aboubakar cezalı, Atiba ve Atınç sınırda Aboubakar kırmızı kart cezası nedeniyle Gençlerbirliği karşısında görev alamayacak. Siyah-beyazlı takımda Antalyaspor maçı öncesi Atiba Hutchinson ile Atınç Nukan sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Üçer sarı kartları bulunan her iki oyuncu yarınki maçta da kart gördükleri takdirde cezalı duruma düşecek ve 27. haftadaki Trabzonspor karşılaşmasında takımlarını yalnız bırakacak. Muhtemel 11 Beşiktaş'ın yarınki mücadeleye Fabricio, Gökhan Gönül, Marcelo, Tosic, Adriano, Oğuzhan Özyakup, Hutchinson, Quaresma, Talisca, Babel ve Cenk Tosun 11'iyle çıkması bekleniyor. Gençlerbirliği, Beşiktaş maçına hazır Gençlerbirliği, deplasmanda oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını tamamladı. Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde, teknik direktör Ümit Özatyönetiminde gerçekleştirilen ve yaklaşık 1 saat süren antrenmanda futbolcular, pas ve taktik çalışmaları yaptılar. Cezalı futbolcusu bulunmayan kırmızı-siyahlılarda tedavisine devam edilen Agon Mehmeti, Beşiktaş'a karşı forma giyemeyecek.

Beşiktaş ile Gençlerbirliği 88. randevuda
Beşiktaş ile Gençlerbirliği, yarın yapacakları maçla ligde 88. kez karşı karşıya gelecek.

İki takım arasında geride kalan maçlarda siyah-beyazlıların 48 galibiyetine karşılık, kırmızı-siyahlılar sadece 7 kez kazandı, taraflar 32 müsabakada ise eşitliği bozamadı.

Lig maçlarında Beşiktaş'ın 138 golüne, Gençlerbirliği 63 golle karşılık verdi.

Sezonun ilk yarısında Ankara'da yapılan maç 1-1 bitti.
- Beşiktaş, son 12 maçın 5'ini kazanabildi

Beşiktaş, Gençlerbirliği ile yaptığı son 12 lig maçından 5'ini kazanabildi. İki ekip arasındaki son 12 karşılaşmada Beşiktaş 5, Gençlerbirliği 2 galibiyet aldı, 5 maç da berabere sonuçlandı.

- İstanbul'daki maçlar
Beşiktaş, Gençlerbirliği karşısında genel toplamdaki galibiyet üstünlüğünü, İstanbul'daki maçlarda daha belirgin biçimde gösterdi.

Siyah-beyazlılar, İstanbul'da yapılan 42 lig maçının 26'sını kazanırken, sadece bir kez yenildi, 15 karşılaşmada ise taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı.

Beşiktaş, Gençlerbirliği karşısında İstanbul'daki tek yenilgisini 2000-2001 sezonunda, 2 Aralık 2000 tarihinde 3-0'lık skorla aldı.

İstanbul'da siyah-beyazlılar 68, kırmızı-siyahlılar ise 25 gol attı.

Öte yandan siyah-beyazlılar, 2014-2015 sezonunun ikinci yarısında, stadının yapımı aşamasında Ankara'daki Osmanlı Stadı'nda ağırladığı rakibini 2-1 mağlup etti.
- En farklı skorlu galibiyetler
Beşiktaş, Gençlerbirliği karşısında en farklı skorlu galibiyetlerini 1964-1965 ve 1986-1987 sezonlarında 5-1, 1963-1964 ve 1999-2000 sezonlarında da 4-0'lık sonuçlarla aldı.

Gençlerbirliği ise 2000-2001 sezonunda İstanbul'da Beşiktaş'ı 3-0 yenerek, rakibi karşısında en farklı skoruna imza attı.
#Beşiktaş
#Gençlerbirliği
#Spor Toto Süper Lig
#26. hafta
#canlı izle
#beIN Sports
7 yıl önce