|

CANLI SKOR: Süper Lig maç sonuçları! Maçlar kaç kaç?

CANLI SKOR: Süper Lig'de 11.hafta maçları Galatasaray'ın Gençlerbirliği'ni 5-1'lik skorla geçmesiyle gözle Fenerbahçe Osmanlıspor maçına çevrildi. Beşiktaş ise Göztepe deplasmanında galibiyet arayacak. Ligdeki kritik dönemeçte maçların canlı skor ve maç sonuçları yenisafak.com'da. Maçların kaç kaç olduğunu haberimiz üzerinden takip edebilirsiniz.

Yeni Şafak
14:55 - 4/11/2017 Cumartesi
Diğer
CANLI SKOR: Süper Lig 11.hafta maç sonuçları!
CANLI SKOR: Süper Lig 11.hafta maç sonuçları!

CANLI SKOR: Süper Lig'de heyecan dorukta, takımların puan kaybına tahammülü yok. Bu haftalarda yapılan puan kayıpları şampiyonluk yolunda büyük yara demek. Galibiyet ve mağlubiyetler puan farklarının açılmasına neden olacak. Bu nedenle futbolseveler maçları büyük heyecanla takip ediyorlar. Futboldaki bu büyük heyecan yenisafak.com'da yaşanıyor. Maçların canlı skor ve canlı takibini haberimizde yapabilirsiniz. Bu akşam oynanacak Osmanlıspor Fenerbahçe maçı kaç kaç? sorusunun yanıtını ve canlı anlatımını buradan takip edebilirsiniz. İşte Süper Lig 11.hafta maç sonuçları ve canlı skorları...


OSMANLISPOR FENERBAHÇE
CANLI SKOR VE CANLI ANLATIMI YENİ ŞAFAK SİMÜLASYON UYGULAMASINDA
OSMANLISPOR FENERBAHÇE MAÇI KAÇ KAÇ?

Fenerbahçe, Süper Lig'in 11. haftasında yarın Osmanlıspor ile deplasmanda yapacağı karşılaşma için Ankara'ya geldi. Ankara Esenboğa Havalimanı'na akşam saatlerinde ulaşan kafileyi, 15-20 kişilik bir taraftar grubu karşıladı. Taraftarlar, teknik direktör Aykut Kocaman ve futbolcularla fotoğraf çektirdi. Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları süren golcü oyuncu Robin van Persie ve Mehmet Ekici, Ankara'ya getirilmedi. Fenerbahçe kafilesi, havalimanından ayrılarak otobüsle kamp yapacağı otele hareket etti. Osmanlıspor ile Fenerbahçe arasında yarın Osmanlı Stadı'nda oynanacak müsabaka, saat 19.30'da başlayacak.

İstanbul'daki maçlar

Galatasaray, evinde oynadığı maçlarda başkent temsilcisi karşısında galibiyet sayısı bakımından 31-7 üstünlük sağladı. Taraflar arasında İstanbul'da yapılan maçların 8'i de berabere sonuçlandı. İstanbul'daki maçlarda sarı-kırmızılılar, 90 gol atarken, Gençlerbirliği ise rakibine 43 golle karşılık verebildi.

En farklı skorlu galibiyetler

Galatasaray, Gençlerbirliği karşısında en farklı skorlu galibiyetini 1999-2000 sezonunda 6-0'lık sonuçla elde etti. Sarı-kırmızılılar ayrıca 1992-1993 sezonunda 5-2, 1961-1962, 2000-2001 ve 2015-2016'da 4-1'lik farklı galibiyetler alırken, Ankara temsilcisi ise Galatasaray karşısında 1960-1961 ve 1962-1963 sezonlarında 3-0 galip geldi.

Evkur Yeni Malatyaspor seri peşinde

Süper Lig'de son 2 haftayı galibiyetle kapatan Evkur Yeni Malatyaspor, yarın sahasında Medipol Başakşehir ile karşılaşacak. Yeni Malatya Stadı'nda saat 16.30'da başlayacak karşılaşmayı, hakem Bülent Yıldırım yönetecek.

Ligin 8. haftasında Fenerbahçe'ye 3-1 mağlup olan Malatya temsilcisi, 9. haftada sahasında Trabzonspor'u ve 10. haftada da deplasmanda Gençlerbirliği'ni 1-0'lık skorlarla mağlup etti. Evkur Yeni Malatyaspor ligde ilk kez karşılaşacağı Medipol Başakşehir'i de yenerek, 3 maçlık galibiyet serisine ulaşmak istiyor.

Öte yandan sarı-siyahlı ekipte sakatlıkları bulunan Eren Tozlu, Rahman Buğra Çağıran, Aytaç Kara ve Azubuike Okechukwu, Medipol Başakşehir'e karşı forma giyemeyecek. Malatya temsilcisinde golcü oyuncu Khalid Boutaib ile deneyimli orta saha futbolcusu Murat Yıldırım, Medipol Başakşehir karşılaşmasında sarı kart görmeleri durumunda 12. haftadaki Aytemiz Alanyaspor maçında cezalı duruma düşecek.

Erol Bulut, eski takımına karşı

Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, teknik ekibinde yer aldığı Medipol Başakşehir'e ilk kez rakip olacak. Turuncu-lacivertli takımda 2014-2015 sezonu başında teknik direktör Abdullah Avcı'nın yardımcılığını üstlenen Bulut, 3 sezon boyunca bu görevde kaldı.

Malatya temsilcisinde Ertuğrul Sağlam'dan boşalan teknik direktörlük görevine getirilen Erol Bulut, yarınki müsabakada hem eski takımına hem de yardımcılığını yaptığı Abdullah Avcı'ya karşı rakip olarak sahaya çıkacak.

Fenerbahçe'de Osmanlıspor maçı hazırlıkları

Fenerbahçe, Süper Lig'in 11. haftasında Osmanlıspor ile 4 Kasım Cumartesi günü deplasmanda yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.

Fenerbahçe Kulübünün internet sitesinde yer alan bilgiye göre Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde gerçekleştirilen idmanda sarı-lacivertliler, ilk bölümde 3 grup halinde 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Dar alanda oynanan çift kale maçın ardından taktiksel ve bireysel çalışmalarla antrenman tamamlandı.

Osmanlıspor maçının hazırlıklarını yarın tamamlayacak Fenerbahçe, akşam saatlerinde Ankara'ya gidecek.


Kayserispor ile Trabzonspor 41. randevuda

Süper Ligin 11. haftasında Trabzonspor, deplasmanda Kayserispor ile oynayacak. Bu mücadeleyle iki takım 41. kez karşı karşıya gelecek.Trabzonspor, Süper Ligin 11. haftasında yarın saat 14.00’da Kayserispor’a konuk olacak. İki ekip arasında oynanan 40 maçta bordo-mavililerin 25, sarı-kırmızılı takımın ise 7 galibiyeti bulunuyor. 9 karşılaşmada Da taraflar birbirine üstünlük kuramadı. Trabzonspor attığı 70 gole karşılık kalesinde 42 gol gördü.Kayseri’deki maçlarİki takım arasında Kayseri’de yapılan 20 maçta Trabzonspor 9, Kayserispor 6 kez galip geldi. 5 maç da beraberlikle sonuçlandı. Kayseri’de oynanan son 10 maçta konuk ekip Trabzonspor, rakibine sadece bir maçta kaybetti. 5 karşılaşmayı kazanan Karadeniz ekibi, 4 kez de sahadan beraberlikle ayrıldı. Kayserispor’un ev sahipliğinde oynanan son üç lig maçını Trabzonspor 1-0’lık skorlar ile kazandı. Ev sahibi Kayserispor, Trabzonspor karşısında son galibiyetini 2012-2013 sezonunda 4 Mayıs 2013’de 2-1 ile elde etmişti.Kayserispor bu sezon evinde yenilmediSüper Lig’in flaş takımlarından Kayserispor, bu sezon evinde oynadığı mücadeleleri kaybetmedi. Sarı-kırmızılılar, 5 maçta 4 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Deplasmanda 7 maçtır kazanamayan bordo-mavililer ise Kayseri ekibinin bu serisini kırarak galip gelmek için ter dökecek.


2017-2018 SÜPER LİG'DE MÜCADELE EDEN 18 TAKIM

1. BEŞİKTAŞ

2. BAŞAKŞEHİR

3. FENERBAHÇE

4. GALATASARAY

5. ANTALYASPOR

6. TRABZONSPOR

7. AKHİSAR BELEDİYESPOR

8. GENÇLERBİRLİĞİ

9. KASIMPAŞA

10. KONYASPOR

11. KARABÜKSPOR

12. ALANYASPOR

13. OSMANLISPOR

14. KAYSERİSPOR

15. BURSASPOR

16. SİVASSPOR

17. YENİ MALATYASPOR

18. GÖZTEPE


#Canlı skor
#Canlı anlatım
#Süper Lig
#Galatasaray
#Fenerbahçe
#Beşiktaş
7 yıl önce