|

Cumali Atilla kimdir? Diyarbakır Beldiyesi'ne Cumali Atilla atandı

Cumali Atilla kimdir? Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne Cumali Atilla'nın atandığı bildirildi. Diyarbakır Belediyesi'ne kayyum atanması kararının çıkmasının ardından Belediye Başkanlığı için seçilen isim belli oldu. Vatandaşların da merak ettiği Cumali Atilla kimdir sorusunun yanıtını ve hakkındaki bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

Yeni Şafak
17:36 - 1/11/2016 Tuesday
Güncelleme: 14:47 - 1/11/2016 Tuesday
Diğer
Cumali Atilla

kimdir? Ankara'nın Etimesgut ilçesi Kaymakamı Cumali Atilla Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne kayyum olarak atandı. Bir çok bölgede kaymakamlık görevini üstlenen Cumali Atilla'nın son olarak Diyarbakır Belediyesi'ne atandığı açıklandı. İşte Cumali Atilla hakkındaki bilgiler.



Cumali Atilla kimdir?


1964 Elazığ doğumlu olan Cumali Atilla ilk ve orta öğrenimini Elazığ'da, Yükseköğrenimini İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinde tamamladı.


Atilla, 1990 yılında Erzincan Kaymakam adayı olarak göreve başladı.


Dil eğitimi ve yönetim sistemi konularında çalışmalar yapmak üzere 8 ay İngiltere'de bulundu. 3 yıllık staj dönemi içerisinde Çorum Uğurludağ ve Afyon Çobanlar ilçesinde Kaymakam vekilliği görevini yürüttü.


Atilla daha sonra sırayla Giresun Piraziz, Muş Malazgirt, Bolu Mengen Kaymakamlığı, Diyarbakır Vali Yardımcılığı ve Konya Beyşehir Kaymakamlığı görevini yürüttü.


Cumali Atilla, 23.09.2011 tarihinden bu yana Etimesgut Kaymakamlığı görevini yürütüyor.


Atilla evli ve 3 çocuk babasıdır.



  • Kışanak, 30 Ekim'de tutuklanmıştı
  • Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini yürüten Gültan Kışanak, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca, "Silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 25 Ekim'de gözaltına alınmış, 30 Ekim'de sevk edildiği mahkemece tutuklanarak Kocaeli F Tipi Yüksek Güvenlikli Ceza İnfaz Kurumuna sevk edilmişti.




#Cumali Atilla
#Cumali Atilla kimdir?
#Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi
#Kayyum atama
8 years ago