|

D Smart canlı izle 2017! D Smart ile canlı skor takibi

D Smart canlı izleyerek Fenerbahçe Strum Graz maçını canlı izleyerek ve canlı skor takibi yapabilirsiniz. Fenerbahçe Strum Graz maçı kaç kaç, maçta son durum ne gibi merak ettiğiniz her şeyi canlı skor ile takip edebilir veya D Smart canlı izleyebilirsiniz.

Yeni Şafak
15:53 - 3/08/2017 الخميس
Güncelleme: 16:02 - 3/08/2017 الخميس
Diğer
D Smart canlı izle
D Smart canlı izle

D Smart canlı izleme bilgilerini sizler için hazırladık. Fenerbahçe Strum Graz maçının canlı skor takibini, anlık pozisyonlarını ve 3D pozisyon takibini haberimizden gerçekleştirebilirsiniz. İşte D Smart canlı izleme bilgileri ve canlı skor analizleri…

D Smart canlı izlemek ve canlı skor takibi için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Fenerbahçe, Strum Graz maçı hazırlıklarını tamamladı

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu rövanş maçında Avusturya ekibi Strum Graz ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlarken, sezon başı kadro dışı bırakılan Van der Wiel, antrenmana katıldı.


Sarı-lacivertliler, Strum Graz maçının hazırlıklarını tamamladı. Can Bartu Tesisleri’nde Teknik Direktör Aykut Kocaman yönetiminde gerçekleşen antrenman koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladı. Ardından 2 gruba ayrılan futbolcular 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Çift kale maçla devam eden antrenman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı. Fernandao ise çalışmalarını takımdan ayrı özel program dahilinde sürdürdü.Öte yandan sezon başında kadro dışı bırakılan Hollandalı oyuncu Van der Wiel, affedildi ve bu akşamki antrenmanda yer aldı.Fenerbahçe, Ülker Stadyumu’nda saat 20.30’da Strum Graz ile karşılaşacak.


#Fenerbahçe
#Strum Graz
#D Smart
#Canlı izle
٪d سنوات قبل