|

Demir Grup Sivasspor: 3 - Antalyaspor: 1 maç özeti ve golleri burada!

Demir Grup Sivasspor Antalyaspor maç özetini ve gollerini izlemek için haberimizden faydalanabilirsiniz. Süper Lig'in 7. haftasında Sivasspor ile Antalyaspor karşılaştı. Mücadeleden ev sahibi ekip 3-1'lik skor ile galip geldi. Maçın geniş özetini, golleri ve önemli dakikalarını haberimizden görebilirsiniz.

Yeni Şafak
16:49 - 30/09/2017 Cumartesi
Güncelleme: 17:03 - 30/09/2017 Cumartesi
AA
Demir Grup Sivasspor: 3 - Antalyaspor: 1 maç özeti ve golleri burada!​
Demir Grup Sivasspor: 3 - Antalyaspor: 1 maç özeti ve golleri burada!​
Süper Lig'in 7. haftasında
Demir Grup Sivasspor
,
Antalyaspor
'u 3-1 yendi. Demir Grup Sivasspor Antalyaspor
maç özeti
ni ve gollerini izlemek için haberimizden faydalanabilirsiniz. Süper Lig'in 7. haftasında Sivasspor ile Antalyaspor karşılaştı. Mücadeleden ev sahibi ekip 3-1'lik skor ile galip geldi. Maçın geniş özetini, golleri ve önemli dakikalarını haberimizden görebilirsiniz.
Maçtan önemli dakikalar

6. dakikada Sivasspor 1-0 öne geçti. Soldan şekillenen atakta Bifouma'nın pasına hareketlenerek son çizgiye inen Ziya Erdal, topu müsait durumdaki Hakan Arslan'a gönderdi. Bu futbolcunun altıpas çizgisi yakınından vuruşunda meşin yuvarlak filelerle buluştu: 1-0

14. dakikada Emre'nin pasında ceza alanı sol çaprazında topla buluşan Bifouma'nın vuruşunda, meşin yuvarlak direğin yanından auta gitti.

25. dakikada Ferhat Kaplan'ın kale vuruşunda top Kone'ye çarptı. Ceza alanı sol çaprazında meşin yuvarlağı önüne alan ve kaleciyi de geçen Kone, topa vurmakta geç kalınca araya giren savunma tehlikeyi savuşturdu.

38. dakikada Sivasspor farkı 2'ye çıkardı. Rybalka'nın sağdan kullandığı serbest vuruşta, ön direğe hareketlenen Hakan Arslan'ın kafa vuruşunda top ağlara gitti: 2-0

42. dakikada Rybalka'nın soldan kullandığı kornerde ön direkte iyi yükselen Hakan Arslan, kendisinin ve takımının üçüncü golünü kaydetti: 3-0.

Karşılaşmanın ilk yarısını Demir Grup Sivasspor, 3-0 önde tamamladı.



İkinci yarıdan dakikalar

50. dakikada Nasri'nin savunmanın arkasına gönderdiği topu göğsüyle önüne alan Eto'o, ceza alanında kaleciyle karşı karşıya kaldı. Eto'o'nun vuruşunda kaleci Rochet meşin yuvarlağı ayaklarıyla kornere gönderdi.

55. dakikada Sakıb Aytaç'ın uzak mesafeden kaleyi karşıdan gören pozisyondan etkili şutunda kaleci Rochet, gole izin vermedi.

60. dakikada Antalyaspor farkı 2'ye indirdi. Nasri'nin savunmanın arkasına gönderdiği topa hareketlenen Djourou, düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 3-1

75. dakikada Vainqueur'un pasında ceza alanında topu önünde bulan El Kabir'in yerden düzgün vuruşunda kaleci Rochet, direk dibinde topu kontrol etti.

90. dakikada Eto'o'nun pasında Diego'nun ceza alanından vuruşunda kaleci Rochet, topa iki hamlede sahip olabildi.

90 3'üncü dakikada ani gelişen Antalyaspor atağında kendi yarı alanından aldığı topla rakip ceza sahası önüne kadar gelen Deniz Kadah, meşin yuvarlağı müsait durumdaki El Kabir'e aktardı. Bu futbolcunun kaleciyle karşı karşıya pozisyonda sağ çaprazdan vuruşunda top, yan filelerde kaldı.

Maç, Demir Grup Sivasspor'un 3-1 üstünlüğüyle sona erdi. Karşılaşmayı Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz da izledi.

Stat: Yeni 4 Eylül

Hakemler: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun

Demir Grup Sivasspor: Rochet, Auremir, Bjarsmyr, Dyakov, Ziya Erdal, Rybalka (Dk. 87 Galip Güzel), Ndinga, Bifouma (Dk. 69 Rıdvan Şimşek), Hakan Arslan, Emre Kılınç (Dk. 90 2 Elderson), Kone

Antalyaspor: Ferhat Kaplan, Celustka, Djourou, Diego, Sakıb Aytaç (Dk. 82 Aydın Karabulut), Vainqueur, Charles (Dk. 59 Menez), Nasri, Maicon (Dk. 72 Deniz Kadah), El Kabir, Eto'o

Goller: Dk. 6, Dk. 38 ve Dk. 42 Hakan Arslan (Demir Grup Sivasspor), Dk. 60 Djourou (Antalyaspor)

Sarı kartlar: Dk. 8 Bifouma, Dk. 43 Hakan Arslan (Demir Grup Sivasspor), Dk. 23 Maicon, Dk. 39 Diego, Dk. 45 1 Charles, Dk. 62 Vainqueur, Dk. 75 Sakıb Aytaç (Antalyaspor)

Kırmızı kart: Dk. 57 Ndinga (Demir Grup Sivasspor)

Aybaba: "Yoldan geçerken bizi antrenör yapmadılar"

Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Samet Aybaba 3-1 kazanılan Antalyaspor maçı sonrası Leandro De Araujo ile ilgili yapılan yorumları eleştirerek, "Maçtan önce rakip takımın teknik direktörüyle ilgili İnter’de oynadı, Milan’da oynadı, Brezilyalı gibi şeyler denildi. Biz de Türkiye’nin en iyi takımında oynadık. Biz neyiz? Yoldan geçerken bizi antrenör mü yaptılar? Türkiye’nin en iyisi oydu, biz de onda oynadık" dedi.Süper Lig’in 7. haftasında sahasında Antalyaspor’u 3-1 mağlup ederek ligdeki puanı 9’a yükselten Demir Grup Sivasspor’da Teknik Direktör Samet Aybaba maç sonrası düzenlenen basın toplantısında müsabakayı değerlendirdi. Takımın bir bütün halinde mücadele ettiğini söyleyen Aybaba, "Bizim takım bütünlüğü anlamında sıkıntılarımız vardı. İyi oyuncularımız var. Takım bütünlüğü ile ilgili sıkıntı çekiyorduk ama bugün ilk 45 dakika inanılmaz takım bütünlüğü vardı. Birlikte düşündüler, birlikte hareket ettiler, heyecan duydular ve çok konuştular. Bu da bize galibiyeti getiren en önemli faktörlerden birisi oldu. Kırmızı karttan sonrada iyi mücadele vardı.

Oyuncularımı kutluyorum. Futbolda başarının sınırı yoktur. Biz de hep kazanmak isteriz rakiplerimiz de ister. Kasımpaşa maçına hazırlanacağız. Böyle işler kötü gittiğinde oğlum, kızım ve arkadaşlarım maça geldi. Türkiye’nin her yerinden dualar aktı. Bir takım şeyleri değiştiriyoruz" dedi.

"Biz de bu ülkenin evlatlarıyız"

Maç öncesi Antalyaspor Teknik Direktörü Leandro De Araujo ile ilgili yapılan yorumları eleştiren Aybaba, "Maçtan önce rakip takımın teknik direktörüyle ilgili İnter’de oynadı, Milan’da oynadı, Brezilyalı gibi şeyler denildi. Biz de Türkiye’nin en iyi takımında oynadık. Kaptanlık yaptık. Biz de bu ülkenin evlatlarıyız. Çoğu antrenör kardeşlerimiz Galatasaray’da, Fenerbahçe’de oynadı. Biz neyiz? Yoldan geçerken bizi antrenör mü yaptılar. Türkiye’nin en iyi oydu, biz de onda oynadık. Uzun yıllar oynadık. İnşallah takımımızın performansı devam eder. Bugün seyircimiz çok iyiydi, biraz daha desteğe ihtiyacımız var dalgalanmayalım. Takımın ihtiyacı olduğu zaman destek verelim. Zaten iyi giderken hiç kimsenin kimseye ihtiyacı yok. Herkesi kutluyorum. İnşallah böyle devam eder" ifadelerini kullandı.Hakan Arslan’ın performansını değerlendiren Aybaba oyuncularının hepsinin değerli olduğunu ifade ederek Hakan Arslan’ın iyi performans sergilediğini belirtti.


#Antalyaspor
#Demir Grup Sivasspor
#Futbol
#Süper Lig
#maç özeti
#maç golleri
#özet
7 yıl önce