|

Al mektuplarını ver böbreğimi!

İngiltere''de Samantha Lamb adlı kadın, aldatıldığını öğrenince şok bir karar aldı. Daha önce kocasına hastalık nedeniyle böbreğini veren kadın sonrasında garip davranışlarla karşılaşmaya başladı. Sonunda aldatıldığını öğrenen kadın, böbreğini geri istedi

İha
00:00 - 29/01/2014 Çarşamba
Güncelleme: 13:02 - 29/01/2014 Çarşamba
Yeni Şafak
Al mektuplarını ver böbreğimi!
Al mektuplarını ver böbreğimi!

İngiltere''de Samantha Lamb adlı kadın, aldatıldığını öğrenince kocasına verdiği böbreğini geri istedi.

Samantha ve Andy Lamb çiftinin 2007 yılında evlenmesinden 4 yıl sonra Andy''nin böbreklerinde sorun çıktı. Bu süre zarfında haftada 3 gün diyalize giden Andy''ye daha sonra eşi Samantha böbreğini verme kararı aldı. Operasyonun gerçekleşmesi için kilo dahi veren Samantha, böbreğini bağışlaması sonrasında eşinde garip davranışlar sezmeye başladı. Eşinin kendisine soğuk davrandığını kaydeden Samantha, eşinin bilgisayar başında çok zaman harcamaya başladığını kaydetti. Bir gün eşini bilgisayar başında başka kadınlarla uygunsuz olarak yakalayınca Samantha, Andy''nin kendisini aldattığını anladı. Olay sonrası boşanmaya hazırlanan Samantha, Andy vücudundaki ameliyat izine baktığında ise böbreğini geri alma fikri aklına geldi. Konu hakkında açıklama yapan Samantha Lamb, ''Tekrar operasyon yapılmasını istiyorum. Fakat böbreği ona vermeyeceğim. Ondan nefret ediyorum. Eğer böbreği geri alabilirsem bir başkasına vereceğim'' dedi.

Samantha, böbreği geri alamasa bile boşanacağını dile getirerek, ''En azından böbreğinin nereden geldiğini hatırlaması için bir neden var'' diye konuştu.

Aile hukuku avukatı Fred Silberg ise, Samantha''nın böbreği alma ihtimalinin düşük olduğunu belirterek, ABD''de böbrek için mülkiyet hakkı olmadığını dile getirdi. Silberg, ayrıca hiçbir mahkemenin bir başkasının bedeninde olan bir parça hakkında yargılama hakkına sahip olamayacağını kaydetti.


10 yıl önce