|

Alman gazeteciden Avusturya'ya 'demokrasi' dersi

Alman vatandaşı olan Müslüman gazeteci Martin Lejeune​​, Avusturya​'da görülen "Türkiye tatili ile sadece ERDOĞANI destekliyorsunuz, gitmeyin!" rezilliğinin ardından harekete geçti. Provokatif reklamın yer aldığı Viyana Havalimanı'na giden Lejeune​, "Türkiye de tatil: Yaz, Güneş, Demokrasi​" ifadelerinin yer aldığı yazıyla fotoğraf çektirdi.

Yeni Şafak
15:30 - 2/08/2016 Salı
Güncelleme: 12:40 - 2/08/2016 Salı
Yeni Şafak

Başta PKK ve diğer terör örgütleri olmak üzere Türkiye'nin aleyhine çalışan bütün terörist yapılanmaları destekleyen Avusturya'da FETÖ'nün başarısız darbe kalkışması da büyük destek gördü. Darbe kalkışmasını protesto eden vatandaşların Türk bayrağı asmasını yasaklayan Avusturya, Viyana Havaliman'ında Türkiye'yi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan bir afiş astı. Yayınlanan afiş gelen tepkiler üzerine kaldırıldı.







Müslüman olan Alman gazeteci Martin Lejeune, Avusturya'da yaşanan bu rezilliğin ardından harekete geçti ve duyarlı bir hamleye imza attı. Provokatif reklamın yer aldığı noktaya giden Lejeune, "Türkiye de tatil: Yaz, Güneş, Demokrasi" ifadelerinin yer aldığı yazıyla fotoğraf çektirdi.






Kurz'a çağrı

Lejeune, Avusturya Dışişleri Bakanı Kurz'u da paylamış olduğu tweete etiketledi.






#Martin Lejeune​​
#Avusturya
8 yıl önce