|

Amerika'da şoförlük yapan Etiyopyalı Türkiye'ye seslendi: Erdoğan'ın arkasında durun bu adamın vizyonu var

Amerika'da taksi şoförlüğü yapan bir Etiyopyalının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan övgüyle bahsettiği görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Türk halkını çok sevdiğini söyleyen Etiyopyalı şoför, "Erdoğan'ın arkasında durun. Bu adamın bir vizyonu var. Güçlü bir ordu ve ekonomi kurmak istiyor. Bu vizyonun devam etmesine izin verin." dedi. 14 Mayıs seçimlerine vurgu yapan Etiyopyalı şoför, "Ülkenin kaderi sizin elinizde. Değiştirmeyin. Değiştiğinde birçok ülke yeteneksiz adamlar seçiyor ve bu adamların işleri anlaması çok uzun zaman alıyor. Bu yüzden lideriniz Erdoğan'ın arkasında durun. Bu doğru yol." ifadelerini kullandı.

13:44 - 4/05/2023 الخميس
Yeni Şafak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan övgüyle söz eden Etiyopyalı şoför, Türkiye'ye çağrıda bulundu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan övgüyle söz eden Etiyopyalı şoför, Türkiye'ye çağrıda bulundu.

Türkiye 14 Mayıs'ta sandık başına gidecek. Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne sayılı günler kala Amerika'da taksi şoförlüğü yapan bir Etiyopyalının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan övgüyle bahsettiği görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

"Erdoğan güçlü bir ordu ve ekonomi kurmak istiyor"

Türkiye'ye seslenen Etiyopyalı şoför, seçimin önemine dikkat çekerek şunları söyledi:

"Tüm Türk halkına sesleniyorum. Etiyopyalıyım, biz sizi seviyor ve saygı duyuyoruz. Erdoğan'ın arkasında durun. Birçok ülke değişiklik yaptığında uzun süre büyük sorunlarla karşılaşır, bu yüzden değişiklik yapmayın. Bu adamın bir vizyonu var. Güçlü bir ordu ve ekonomi kurmak istiyor. Bu vizyonun devam etmesine izin verin. Ondan ayrılmayın.
Ülkenin kaderi sizin elinizde. Değiştirmeyin. Değiştirdiğinizde, birçok ülke yeteneksiz adamlar seçiyor ve bu adamların işleri anlaması çok uzun zaman alıyor. Bu yüzden lideriniz Erdoğan'ın arkasında durun. Bu doğru yol. Ben Erdoğan'ı takip ediyorum ve onun bir vizyonu var. Ve eğer hasta olursa veya başka bir şey olursa, onun vizyonunu bırakmayın. Bu yüzden size bu öneride bulunuyorum. Erdoğan'ın arkasında durun."





#ABD
#Cumhurbaşkanı Erdoğan
#Etiyopyalı
1 عام قبل