|

Azeri gazeteci Ermeni yorumcuyla canlı yayında birbirine girdi

Azerbaycanlı gazeteci Fuad Abbasov, konuk olduğu televizyon programında yorumcu Samvel Tsaturyan ile kavgaya tutuştu. Tartışma Samvel Tsaturyan’ın Türkiye’nin Suriye’deki iç savaşla ilgili hakarete varacak ifadeler kullanması üzerine başladı.

Yeni Şafak
17:12 - 15/12/2017 Cuma
Güncelleme: 17:38 - 15/12/2017 Cuma
Yeni Şafak
Rusya’nın “Zvezda” kanalında bir programda kavga çıktı.
Rusya’nın “Zvezda” kanalında bir programda kavga çıktı.

Rusya’nın “Zvezda” televizyon kanalında bir programa katılan Azerbaycanlı gazeteci Fuad Abbasov, diğer konuk yorumcu Ermeni Samvel Tsaturyan arasında canlı yayında kavga etti.

Tartışma Samvel Tsaturyan’ın Türkiye’nin Suriye’deki iç savaşla ilgili hakarete varacak ifadeler kullanması üzerine başladı.

Program sunucusunun ABD Başkanı Donald Trump’ın Kudüs’le ilgili kararına Avrupa liderlerinin tepkisini ve kararın protesto edilmesine ilişkin soru yöneltmesi üzerine Abbasov, Türkiye’nin tüm şehirlerinde büyük eylemler yapıldığını ama nedense bunların çok fazla gündeme gelmediğini ifade etti. Fuad Abbasov, Samvel Tsaturyan, Gevorg Mirzayan ve Suriyeli gazeteci Abas Cuma’ya dönerek ‘‘Ben Türkiye’nin Suriye konusunda konumunu küçümseyen ve Türk düşmanlığı yapan Ermeni ve Suriyeli uzmanları rahatlatmak istiyorum’’ dedi.

İkili arasında tartışma alevlenince Azerbaycanlı gazeteci Tsaturyan’ın üzerine yürüdü. Diğer katılımcıların araya girmesiyle kavga büyümeden yatıştırıldı.



#Fuad Abbasov
6 yıl önce