|

Çek arabanı dingil

Aşk hayatıyla gündemden düşmeyen Sarkozy yine ülkenin ilgi odağı oldu. Ancak bu kez konu aşk değil. Bir tarım fuarında elini sıkmak istemeyen ziyaretçiye sinirlenen Sarkozy, 'Çek arabanı dingil' diyerek hakaret etti

Fransa
00:00 - 25/02/2008 Pazartesi
Güncelleme: 00:10 - 25/02/2008 Pazartesi
Yeni Şafak
Çek arabanı dingil
Çek arabanı dingil

Fransa'nın 'medyatik' cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy, başkent Paris'teki bir tarım fuarında, kendisiyle el sıkışmayı reddeden bir ziyaretçiye “O zaman çek arabanı dingil!” diye bağırdı. Fransız Le Parisien gazetesinin internet sitesinde yayımlanan ve büyük reyting alan videodaki görüntülerde Sarkozy'nin, ismi açıklanmayan bir Fransız ziyaretçiyle ağız dalaşı yaşadığı görülüyor.


BENİ KİRLETİYORSUN

Önceki sabah, beraberindeki heyetle fuara giden Sarkozy, makam aracından inip gülücükler dağıtarak çevresindeki insanların elini sıktı. Ancak bu sırada gözlüklü bir adam, kendisiyle el sıkışmak isteyen Sarkozy'yi tersleyerek, “Sakın dokunma bana... Çünkü midemi bulandırıyorsun” diye tepki gösterdi. Neye uğradığını şaşıran Sarkozy, “Çek arabanı öyleyse!” diye çıkışınca, karşı taraftan “Beni kirletiyorsun” cevabını aldı. Daha da köpüren Sarkozy, “Çek arabanı dingil...” ifadesini kullanarak yoluna devam etti.




16 yıl önce