|

Efsanevi şarkıcı Michael Jackson öldü

51 yaşındaki efsanevi şarkıcı Michael Jackson'ın hayatını kaybetti

Aa
00:00 - 25/06/2009 Perşembe
Güncelleme: 01:30 - 26/06/2009 Cuma
Yeni Şafak
Efsanevi şarkıcı Michael Jackson öldü
Efsanevi şarkıcı Michael Jackson öldü

Ünlü Amerikalı pop yıldızı Michael Jackson'ın hayatını kaybetti. Ünlü yıldız Jackson yerel saatle 12.00'den az sonra kalp krizi geçirdi. Amerikan medyası bu haberden kısa süre önce, starın acil olarak Los Angeles'da hastaneye kaldırıldığını bildirdi.

Sanatçının babası, oğlunun sağlık durumu ile ilgili bilgi vermemekle beraber, "Las Vegas'tayım. Ama Los Angeles'daki kişiler beni aradılar ve Michael'in hastaneye götürüldüğünü söylediler. Annesi hastaneye gidiyor" dedi.


"ACİL SERVİS EVİNE GİTTİĞİNDE JACKSON ÖLMÜŞTÜ"

Los Angeles Times gazetesi, internet sitesindeki haberinde, belediye ve polis yetkililerine dayanarak, "pop yıldızı Michael Jackson'ın, bugün öğleden sonra derin koma halinde hastaneye varmasının ardından ölü olduğu doktorlar tarafından ilan edilmiştir" ifadesini kullandı.

AP de durumdan haberdar olan bir kişinin kendilerine Jackson'ın öldüğünü söylediğini bildirdi.

İnternet sitesi TMZ:com'daki haberde bugün yerel saatle öğleden sonra kalp krizi geçiren Jackson'ın evine giden acil servis görevlileri eve ulaştığında, ünlü yıldızın nabzının atmadığı ve bütün çabalara rağmen hayata döndürülemediği belirtildi.

"Görevliler eve ulaştığında Jackson'ın öldüğü belirtilirken", hastanede de ünlü yıldızın hayata döndürülmeye çalışıldığı, ancak bütün çabalara rağmen tepki vermediği belirtildi.

AP'nin haberine göre ise Los Angeles Times gazetesi, Jackson'ın hastaneye ulaştırıldığında "nefes almadığını" yazdı.


15 yıl önce