|

Hayrünnisa Gül'ün zor anları!

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Letonya Cumhurbaşkanı Andris Berzins''in davetlisi olarak resmi ziyaret gerçekleştirmek üzere Letonya'nın başkenti Riga'ya geldi. Soğuk hava ve kar yağışının azizliğine uğrayan Hayrünnisa Gül, uçaktan inerken zor anlar yaşadı.

İha
00:00 - 2/04/2013 Salı
Güncelleme: 08:06 - 2/04/2013 Salı
Yeni Şafak
Hayrünnisa Gül'ün zor anları!
Hayrünnisa Gül'ün zor anları!

Cumhurbaşkanı Gül ve eşi Hayrünnisa Gül, havaalanında kırmızı halı ve askeri törenle karşılandı. Hayrünnisa Gül, merdivenlerden inerken soğuk hava ve kar yağışının kayganlaştırdığı merdivenlerin azizliğine uğrayarak küçük bir kaza atlattı.

Ayağı kayan Hayrünnisa Gül sendeleyince son anda eşi Abdullah Gül kolundan tutarak düşmesini engelledi. Gül ve beraberindeki heyet, Riga'da kalacakları Radisson Oteli''ne geçti.

Cumhubaşkanı Gül, ikili ilişkilerin tüm boyutlarını detaylı şekilde ele alarak, Avrupa Birliği başta olmak üzere ülkeleri ilgilendiren bölgesel ve uluslararası konularda görüş alışverişinde bulunacak.

Ziyareti sırasında Cumhurbaşkanı Gül''e Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile milletvekilleri, iş, sanat dünyasından temsilciler ve basın mensupları eşlik ediyor.

11 yıl önce