|

Hem Türk hem de İslam düşmanı: PKK sempatizanı Hollanda Güvenlik ve Adalet Bakanı Dilan Yeşilgöz İsrail'i desteklediğini açıkladı

Türk ve başörtüsü düşmanlığı ile tanınan Hollanda Güvenlik ve Adalet Bakanı Dilan Yeşilgöz sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Hamas'ın terör eylemlerini kınıyor ve İsrail'in bunlara karşı direnişini destekliyorum" ifadelerini kullandı.

Büşra Soyal
18:56 - 21/10/2023 Cumartesi
Güncelleme: 19:46 - 21/10/2023 Cumartesi
Yeni Şafak
Hollanda Güvenlik ve Adalet Bakanı Dilan Yeşilgöz açıklama yaptı.
Hollanda Güvenlik ve Adalet Bakanı Dilan Yeşilgöz açıklama yaptı.

ABD'nin koşulsuz desteğini alan işgalci İsrail, sivilleri hedef aldı; kadın, çocuk demeden insanları katletti. Avrupa ise İsrail zulmüne ortak oldu. Hollanda'da Türk ve başörtüsü düşmanlığı ile tanınan Güvenlik ve Adalet Bakanı Dilan Yeşilgöz ise sosyal medya hesabından skandal açıklamalarda bulundu.

Yeşilgöz Hamas'ın terör eylemlerini kınadığını ve İsrail'in bunlara karşı direnişini desteklediğini açıklayarak "Bu orantılı olmalı. Hamas'ın eylemleri İsrail Devleti'ni yok etmeyi amaçlıyor. Bu, altta yatan çatışmayı çözmekten ve masum insanlara olan şefkatimden ayrı bir şey" ifadelerini kullandı.


PKK'LI TERÖRİST BABASI HOLLANDA'YA KAÇTI

Bölücü terör örgütü PKK ve eklentili sol terörist örgütlerin militanı olarak 1984'de Hollanda'ya kaçan Yücel Yeşilgöz'ün kızı olan Dilan Yeşilgöz, babasının misyonunu devam ettiriyor.

Hollanda'da VVD'nin genel başkanı olan Dilan Yeşilgöz de bölücü terör örgütü PKK'nın Türkiye'yi de içine alacak devlet kurması için çalışıyor.

SÖZDE 'ERMENİ SOYKIRIMI'NI SAVUNUYOR

Daha önce yaptığı açıklamalarda Türklere ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret edilmesinin serbest olması gerektiğini savunan Yeşilgöz, 2018 yılında Hollanda'da sözde Ermeni soykırımını tanıyan 5 Türkiye kökenli milletvekilinden de biriydi.

PKK'LI TERÖRİST YÜCEL YEŞİLGÖZ KİMDİR?

Tunceli doğumlu olduğu halde sözde 'Kürdistan' doğumlu olarak kendisini tanıtan; çalışmalarında hiç bir zaman 'sözde kaçkın / ilticacı Kürt siyasetçi'lerin bölücü PKK terör örgütünde yaptıkları işçi ve kadın kaçakçılığından, eroin ve uyuşturucu trafiğindeki paydan bahsetmeyen sözde 'kriminolog' Yücel Yeşilgöz; bayrağı kızına teslim etmiş görünüyor.



#Dilan Yeşilgöz
#Hollanda
#Dersim
#İsrail
#Filistin
7 ay önce