|

İngiltere'de binlerce balık karaya vurdu

İngiltere'de köpeğini sahilde gezdirmeye çıkan bir adamın rastgele bulduğu binlerce ölü balık görenleri şaşkına çevirdi. Hughes, "Kötü kokmamalarına rağmen köpeğim onları yemek için en ufak bir hamlede bile bulunmadı" dedi. Gizemli olay hala araştırılıyor.

Yeni Şafak
11:02 - 19/12/2016 Pazartesi
Güncelleme: 11:07 - 19/12/2016 Pazartesi
Diğer

İngiltere'nin Cornwall kontluğundaki Marazion sahilinde binlerce balık kıyıya vurdu. Durumu köpek gezdirmeye çıkan David Hughes isimli adam keşfetti.



Bir ayda ikinci kez yaşandı


David Hughes, Köpeğinin birden kıyıya doğru gökyüzünde genellikle leş yiyen kuşların uçuştuğu alana yöneldiğini söyledi. Hughes "Binlerce ölü balık vardı. İşin ilginç yanı oldukça taze görünmelerine ve kötü kokmamalarına rağmen köpeğim onları yemek için en ufak bir hamlede bile bulunmadı. Bizi neden oraya sürüklediğini hiç anlayamadım." dedi.



Gizemini hala koruyor


Gizemli olayda çoğu uskumru olmak üzere değişen türlerde binlerce ölü balık sahili kaplamıştı. Nedeni hala bilinmeyen bu korkutucu görüntünün bir ay içinde ikinci kez yaşandığı belirtiliyor. 5 Aralık'ta da balıkların sahile vurduğu ancak son görüntüyle kıyaslanamayacak kadar balıkların sayısının az olduğu ifade ediliyor.



Uzmanların konuyla ilgili tahmini ise balıkların kötü hava koşullarından ya da avcılardan kaçarken kıyıya vurmuş olabileceği yönünde.




#David Hughes
#Marazion sahili
7 yıl önce