|

Küçük çocuktan duygulandıran not

Yeni Zelanda'da küçük bir çocuk, oyun oynadığı sırada bir evin bahçesine top kaçırdı. Evin sahibinden kaçan toplarını isteyen küçük çocuk, bir not yazdı ve yanında bir kutu çikolata ile bahçeye bıraktı.

Yeni Şafak
09:37 - 19/12/2018 Çarşamba
Güncelleme: 11:06 - 19/12/2018 Çarşamba
Diğer
Yeni Zelanda'da bir kişi, küçük bir çocuktan aldığı notun fotoğrafını yayınladı.
Yeni Zelanda'da bir kişi, küçük bir çocuktan aldığı notun fotoğrafını yayınladı.

Yeni Zelanda'da bir kişi, küçük bir çocuktan aldığı notun fotoğrafını yayınladı. Çocuk, notta, istemeden adamın avlusuna attığı topların geri verilmesini istiyor. Notla birlikte bir kutu çikolata da var.

Reddit'te paylaşılan olayda ismi belirtilmeyen küçük çocuğun, söz konusu notta şu ifadeleri kullandığı belirtildi:

Çocuğun bu notu sosyal medya kullanıcılarını duygulandırdı. Bazıları çocuğu öven yorumlar yaptı ve kendi çocuklukluklarını hatırladı.


Forumun katılımcılarından biri “Güzel bir yaklaşım! Auckland’ın doğu kesiminde büyüdüm. Bir gün topum tesadüfen komşularımızın bahçesine düştü. Topumu almaya gidince, evdeki kadınla göz göze geldim, hemen perdeleri kapattı” diye yazdı.

Başka bir katılımcı ise şunları yazdı: “Önceleri, topumuzu almak için bahçe duvarından atlardık. Eğer komşu tanımadığımız biriyse, bahçe kapısını çalardık, kimse cevap vermediyse bahçeye girer topumuzu alırdık. Kimsenin umurunda değildi.”

#Yeni Zelanda
#Çocuk
5 yıl önce