|

Milyoner iş adamının evinde yangın: Tüm aile ölü bulundu

ABD'de ünlü iş adamı Keith Caneiro'nun malikanesinde çıktı. Hızla büyüyen yangın sonrası iş adamı, eşi ve çocukları ölü bulundu. Caneiro'nun cesedinde kurşun izlerine rastlanırken ABD'de savcılık, evin kundaklandığını ifade ediyor. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yeni Şafak
11:49 - 21/11/2018 Çarşamba
Güncelleme: 11:59 - 21/11/2018 Çarşamba
Diğer
New Jersey'deki malikane yandı.
New Jersey'deki malikane yandı.

ABD'de ünlü iş insanı milyon dolarlık evinde çıkan yangında karısı ve çocuklarıyla birlikte öldü. Bir teknoloji şirketinin CEO'su olan Caneiro'nun vücudunda kurşun izine rastlandı. Savcılık, malikanenin kundaklandığını tahmin ediyor.

ABD'nin New Jersey eyaletinde teknoloji şirketi CEO'su Keith Caneiro'ya ait malikane yandı.


Monmouth County savcısı Christopher Gramiccioni, Colts Neck bölgesinde kasıtlı olarak ateşe verildiği sanılan malikanede iki çocuk ve iki yetişkinin cesedinin bulunduğunu açıkladı.

Amerikan basını, evin önünde yerde yatan Caneiro'nun cesedinde kurşun izi bulunduğunu bildiriyor. Keith Caneiro'nun eşi Jennifer ve iki çocuğunun cesetleri ise, malikanenin içinde bulundu.


Malikanenin sahibi olan Keith ve Jennifer Caneiro çiftinin bir akrabasının 16 kilometre uzaklıktaki evi de aynı anda yandı.

Yetkililer, iki yangın arasında bağlantı olup olmadığını araştırıyor.


Savcı Gramiccioni, "Bölgede başkalarının tehlikede olduğuna inanmak için sebebimiz olmadığını vurgulamalıyım" dedi.

İtfaiye ekipleri tarafından çekilen video görüntülerinde, büyük bir yüzme havuzu olan ve çevresi yeşil araziyle çevrili iki katlı binanın çatısından yükselen dumanlar görülüyor.


#ABD
#New Jersej
#Malikane
#Keith Caneiro
5 yıl önce