|

Öldükten 10 gün sonra doğurdu

Güney Afrika'da 33 yaşındaki hamile kadın, öldükten 10 gün sonra ölü bebek doğurdu. Uzmanlar, kas gevşemesi veya vücudunda biriken bakterilerin bebeğin anne karnından çıkmasına sebep olmuş olabileceğini ifade ettiler.

Yeni Şafak
15:16 - 20/01/2018 Cumartesi
Güncelleme: 15:24 - 20/01/2018 Cumartesi
Diğer
Diğer
Diğer

Güney Afrika'nın doğusundaki Mbizana bölgesinin Mthayisi köyünde 33 yaşındaki hamile kadın, öldükten 10 gün sonra ölü bebek doğurdu

Daily Mail'in haberine göre, 33 yaşındaki beş çocuk annesi Nomveliso Nomasonto Mdoyi, nefes almada zorluk sorunu nedeniyle, hamileliğinin dokuzuncu ayında hayatını kaybetti.

Gömülmeden son kez tabutu açıldı

Genç kadının defni için cenaze işlemleri yapan bir firmayla anlaşıldı. Ancak cenazeden önceki gün, kadının hayatını kaybetmesinin üzerinden 10 gün geçtikten sonra Mdoyi'nin tabutunu açtıklarında, bebeğin cansız bedenini buldular.

Çalışanlardan biri, "Cenazeyi morgdan aldığımızda, kadının bacakları arasında cansız bebek yatıyordu. Öyle şaşırdık ve korktuk ki, bebeğin cinsiyetine bile bakmayı düşününemedik. Yirmi yılan fazla zamandır bu işi yapıyorum, daha önce böyle bir şey ne gördüm ne duydum" dedi.

Anne ve bebeğin beraber gömüldükleri ifade edildi.

#Güney Afrika
#Mthayisi köyü
#Nomveliso Nomasonto Mdoyi
6 yıl önce