|

Ölüm sebebi kalp krizi

Jermaine Jackson, kardeşi Micheal Jackson'ın kalp krizinden öldüğünü açıkladı.

Cihan
00:00 - 26/06/2009 Cuma
Güncelleme: 10:04 - 26/06/2009 Cuma
Yeni Şafak
Ölüm sebebi kalp krizi
Ölüm sebebi kalp krizi

Jermaine Jackson, kardeşi Micheal Jackson'ın kalp krizinden öldüğünü açıkladı. Kardeşinin ardından, "Allah her zaman onunla olsun" diye dua eden Jermaine Jackson'ın bu duasının, pop yıldızının Müslüman olduğu yönündeki iddiaları alevlendirmesi bekleniyor.




Jermaine Jackson, kardeşinin öldüğü UCLA Hastanesi'nde bir basın toplantısı düzenledi. Ölümün kalp krizinden kaynaklandığını, ancak kesin sebebinin otopsiden sonra belli olacağını ifade eden Jermaine Jackson, kardeşinin özel doktoru ve hastane doktorlarının çok uğraş verdiğini söyledi. Jackson, bir saatten fazla süren müdahalenin sonuç vermediği ve kardeşinin yerel saat ile 14.26'da (TSİ 24.26) hayatını kaybettiğini belirtti. Konuşmakta zorlanan Jermaine Jackson, basın mensuplarından özel yaşamlarına saygı göstermesini istedi.


1989 yılında Bahreyn'e yaptığı bir gezi sonrası Müslüman olan Jermaine Jackson, basın toplantısının sonunda kardeşinin ardından "Allah her zaman onunla olsun. Seni seviyorum" diye dua etti. Her ne kadar Jermaine Jackson kendi dinine göre dua etse de bu durum, yıldızın Müslüman olduğu iddialarını yeniden gündeme getirdi. Micheal Jackson da son yıllarda kardeşi gibi Bahreyn'e gitmiş ve bir süre orada yaşamıştı. Müslüman olduğu öne sürülen Jackson bu iddiayı ne yalanladı ne de doğruladı.



15 yıl önce