|

Teröristlerin revirleri ele geçirildi

TSK'nın Afrin'de yürtüttüğü Zeytin Dalı harekatında Burseya Dağı'nın ardından bu kez stratejik 915. Tepe ele geçirildi. Toplam 21 nokta terör örgütünden temizlenmiş oldu. Askerler tarafından arama sırasında teröristler tarafından revir olarak kullanılan bir sığınak da bulundu.

Yeni Şafak
17:46 - 29/01/2018 الإثنين
Güncelleme: 17:54 - 29/01/2018 الإثنين
Diğer
Harekatın 10'uncu gününde terör örgütüne ait bir çok tünel basıldı.
Harekatın 10'uncu gününde terör örgütüne ait bir çok tünel basıldı.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin sürdürdüğü Zeytin Dalı Harekatı kapsamında, teröristlerden arındırılan Afrin kırsalında, teröristlerin gizlendiği yerlerde mayın ve bomba araması yapılıyor.

Harekatın 10'uncu gününde askerler tarafından arama sırasında teröristlerin revir olarak kullandığı bir sığınak da bulundu. Sığınakta çok sayıda tıbbi malzeme ve ilaç ele geçirildi. Çatışmada yaralanan YPG’li teröristlerin, sığınağa getirilerek burada tedavi edildikleri öğrenildi.



Sırada Bafelyun tepesi var

Burseya Dağı´na birkaç kilometre uzaklıkta, Afrin´in batısındaki Bafelyun Tepesi de TSK tarafından obüs ve çok namlulu roketetarlar ile ateş altına alındı. Gece aralıklarla devam eden atışlar, gün içerisinde de zaman zaman devam etti. Güvenlik güçleri, Burseya Dağı bölgesindeki patlayıcı tarama ve imhasının yanı sıra Bafelyun Tepesi'nin de kısa sürede teröristlerden arındırılacağını bildirdi.


#TSK
#Bafelyun tepesi
#Burseya Dağı
٪d سنوات قبل